Forum PCLab.pl: Dragon Age III: Inquisition - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

  • (108 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 106
  • 107
  • 108
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Dragon Age III: Inquisition Główny wątek

#2141 Użytkownik jest niedostępny   luk21pl 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3510
  • Dołączył: Nd, 30 Paź 11

Napisany 29 Czerwiec 2017 - 19:08

Zobacz postFiku Miku, o 29 Czerwiec 2017 - 11:21, napisał(a):

Jak jest w tej chwili ze sterowaniem ? Poprawili coś ? Mówię o myszce i klawiaturze.

Niestety dalej lipa. Gra typowa dla konsolowców

#2142 Użytkownik jest dostępny   nemar 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1520
  • Dołączył: Cz, 26 Maj 16

Napisany 29 Czerwiec 2017 - 19:14

Mnie też już jedynka DA zmęczyła. Niby fajnie, ale miałem wrażenie że fabularnie to recykling ich poprzednich gier. ME1 mi się podobał choć brakowało mi w nim RPG. Do dwójki już nawet nie podszedłem.

#2143 Użytkownik jest niedostępny   Alejajca 

  • Wykształciuch z III RP
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 32080
  • Dołączył: Wed, 25 Maj 05

Napisany 09 Czerwiec 2019 - 22:30

Mam problem z zdaniem Pokój Ducha w Zakazanej Oazie.
By móc otwierać kolejne komnaty potrzebuję odłamków, niestety Oazę zostawiłem sobie na szarym końcu, wpierw eksplorując Zaziemie, Wybrzeże Sztormów, Jałowe Mokradła. Za każdym razem czyściłem mapę a więc zbierałem odłamki. Otworzyłem komnaty ognia ale na pozostałe brakło mi odłamków.
Pytanie brzmi - czy z pozostałych lokacji starczy mi odłamków by móc tworzyć owe komnaty?
Dodaj obrazek

#2144 Użytkownik jest niedostępny   Kosh 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2883
  • Dołączył: Cz, 27 Mar 03

Napisany 10 Czerwiec 2019 - 20:43

Zobacz postAlejajca, o 09 Czerwiec 2019 - 23:30, napisał(a):

Mam problem z zdaniem Pokój Ducha w Zakazanej Oazie.
By móc otwierać kolejne komnaty potrzebuję odłamków, niestety Oazę zostawiłem sobie na szarym końcu, wpierw eksplorując Zaziemie, Wybrzeże Sztormów, Jałowe Mokradła. Za każdym razem czyściłem mapę a więc zbierałem odłamki. Otworzyłem komnaty ognia ale na pozostałe brakło mi odłamków.
Pytanie brzmi - czy z pozostałych lokacji starczy mi odłamków by móc tworzyć owe komnaty?
Dodaj obrazek

Z tego co pamiętam, to udało mi się otworzyć wszystkie komnaty. Zaziemie, Wybrzeże Sztormów i Jałowe Mokradła to dopiero początek gry ;)

#2145 Użytkownik jest niedostępny   Alejajca 

  • Wykształciuch z III RP
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 32080
  • Dołączył: Wed, 25 Maj 05

Napisany 10 Czerwiec 2019 - 22:22

Dzięki za info :soczek:

#2146 Użytkownik jest niedostępny   Ata15 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 706
  • Dołączył: Cz, 13 Lis 08

Napisany 19 Czerwiec 2019 - 02:16

Orientuje się ktoś może czy w polskiej wersji można ustawić angielskie napisy?

  • (108 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 106
  • 107
  • 108
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych