Forum PCLab.pl: [PROBLEM] TVN player i windows 8 - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Dodaj obrazek

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

[PROBLEM] TVN player i windows 8 Brak obrazu

#1 Użytkownik jest niedostępny   Aray Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 71
  • Dołączył: So, 17 Sie 13

Napisany 30 Wrzesień 2013 - 17:36

Witam, chciałem się dowiedzieć czym może być spowodowana niemożliwość odtworzenia jakiegokolwiek programu na tvn.player.
Dodam, że pracuje aktualnie na windows 8 (być może brakuje jakiś sterowników?)
Poniżej wstawiam zdjęcie, okna które wyświetla się po odpaleniu jakiegokolwiek programu.
Dodam też, że wszelkie urządzenia blokujące reklamy zostały wyłączone, a nawet odinstalowane - nic to nie zmieniło.
Zdjęcie
Dodam też, że w trakcie odpalania programów, głos normalnie jest słyszalny, dźwięki również, lecz obraz nie jest wyświetlany, a zamiast niego właśnie taki komunikat.

ps: Jeżeli zły dział to przepraszam i prosze o szybka pomoc. Pozdrawiam.

Ten post był edytowany przez Aray dnia: 30 Wrzesień 2013 - 17:43


#2 Użytkownik jest niedostępny   Colicab Ikona

  • Congratulations forever
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 41637
  • Dołączył: Wed, 02 Mar 05

Napisany 01 Październik 2013 - 07:19

masz silverlight?

#3 Użytkownik jest niedostępny   Aray Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 71
  • Dołączył: So, 17 Sie 13

Napisany 01 Październik 2013 - 10:22

Zobacz postColicab, o 01 Październik 2013 - 07:19, napisał(a):

masz silverlight?


Tak, wszystkie tego typu wtyczki są zainstalowane, nawet sprawdzałem/porównywałem zaistalowane programy na win 8 z komputerem z windows 7, na ktorym tvn player działa bez problemu. Nic to nie zmienilo.

#4 Użytkownik jest niedostępny   Aray Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 71
  • Dołączył: So, 17 Sie 13

Napisany 01 Październik 2013 - 16:17

Ktokolwiek wie jaka może być tego przyczyna ?

#5 Użytkownik jest niedostępny   Szkaradnik Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3274
  • Dołączył: Cz, 14 Mar 13

Napisany 02 Październik 2013 - 17:09

Wiem że pewnie banalne, ale próbowałeś inną przeglądarkę? Np Chrome w trybie pulpitu i trybie win8?
O Adblocka nie pytam bo nawet na screenie o tym mowa jest.

#6 Użytkownik jest niedostępny   Aray Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 71
  • Dołączył: So, 17 Sie 13

Napisany 03 Październik 2013 - 19:30

Problem rozwiązany, wystarczyło odpalić przeglądarke jako adnimistrator. Dzieki za pomoc, pozdrawiam.
Temat do zamkniecia.

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych