Forum PCLab.pl: problem z yt - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

problem z yt

#1 Użytkownik jest niedostępny   skilujemy 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 61
  • Dołączył: Nd, 19 Maj 13

Napisany 19 Luty 2014 - 16:54

witam posiadam telefon nokia c6 i nie dziala mi yt
jestem poloczony ze swoja siecia wlan wifi
na zwyklej przegladarki wlaczam film wyskakuje laczenie i potem ladowanie 0% i po paru minutach wyskakuje jak chce nazwac film i wyskakuje zapisano w folderze :inne: wchodze szukam i nie ma nigdzie
na operze w yt wyskakuje polaczenie zerwane
a skyfire wogole sie nie wlacza
mam pytanie jak wlaczyc yt na c6?

#2 Użytkownik jest niedostępny   daron64 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3371
  • Dołączył: So, 26 Lut 11

Napisany 05 Marzec 2014 - 20:31

Sciagnij ze sklepu aplikacje do yt. Jest darmowa i chodzi bez problemu.

#3 Użytkownik jest niedostępny   eRPeKa 

  • Uczestnik HotZlotu :D
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1481
  • Dołączył: Nd, 30 Gru 12

Napisany 23 Marzec 2014 - 18:37

Google ma własny system, więc maksymalnie utrudnia korzystanie z YT na konkurencyjnych systemach. ściągnij modowaną apkę http://upfile.mobi/393739

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych