Na wstępie wielkie dzięki za dotychczasową pomoc Panowie @Send1N @zawisztheblack
Zrobiłem 30 minutowy test, do zbierania logów użyłem GPU-Z, do pokazywania wykresów Generic Log Viewer, do obciążenia użyłem "Bright Memory Infinite Ray Tracing Benchmark".
Tutaj są wyniki, moglibyście mi pomóc je zinterpretować? Czy wszystko jest dobrze?
Mp3 odeszły do lamusa, divixy również. Jest mnóstwo darmowych zamienników płatnych programów... To nie 2000 rok... I tak wszystko co mam w kompie jest w pełni legalne.
Do tematu jak upgrejd po taniości to xenon i 2x8 ramu dorzucić i będzie na pewno poprawa.
Bo to nie są karty do kopania, tylko do grania.
W ogóle nie rozumiem, po co dotykać temat gwarancji karty, skoro dana karta jest wykorzystywana niewłaściwie ?
Od razu przypomniało mi się, gdy pracowałem w serwisie AGD... przychodzi facet z odkurzaczem z filtrem "wodnym" i mówi, że odkurzacz przestał działać.
Jak go rozkręciłem, to mój szef za głowę się złapał.
Klient stracił gwarancję, a na dodatek szef całkiem sympatycznie go opierdzielił - i miał rację.
Premiera już była. Drożej niż teraz raczej już nie będzie. Jak nie zależy ci chwilowo na graniu to sprzedaż teraz to dobry pomysł. Kiedy ceny spadną? Nie wiadomo, ale wiecznie tak drogo na pewno nie będzie.