Bios jest najnowszy do mojej płyty. To nie tyle są błędy co kernel whea operational. Na domyślnych ustawieniach biosu również się pojawiają te same błędy id 42 oraz 5, więc nie jest to raczej winna OC Infinity. TM5 kiedyś testowałem kilka godzin i nie było błędu bodajże na profilu usmusa.
Sprzedaję przez olx golarkę i w opisie mam zaznaczone, że oprócz maszynki i ładowarki sprzedaję to co widać na zdjęciu (końcówki). Zgłosiłem się do mnie jakiś gościu, który zadaję mnóstwo pytań np. czy dobrze goli, czy mam do tego torbę a może i pokrowiec itp. z tego co zrozumiałem on chcę jej używać do strzyżenia włosów na głowie. W zestawie są nasadki, którymi można regulować długość włosa ale nie ma końcówki na, które można by te nasadki założyć. Z tego co widzę kupujący ewidentnie tego nie ogarnia mimo tego, że na zdjęciu wszystko widać i w opisie jest wzmianka o sprzedaży tego co jest na zdjęciu. Zastanawiam się czy zaakceptować sprzedaż bo kupił już przez OLX ale czuję, że później będzie robił problemy.
Season Pass One jak sama nazwa sugeruje jest pierwszym do gry, który doda 2 misje fabularne. Być może drugi season pass skupi się na mapach do multi, póki co niestety wszystko jest za mgłą tajemnicy nie wiedzieć czemu - pewnie jest to kwestia sprzedaży gry i jeśli będzie nieźle to spróbują znowu wycisnąć cytrynę tym razem na graczach multi.
W głowie mam taki plan:
Obudowę okleić tam gdzie dam radę, a resztę pomalować pistoletem na biały mat.
Radiatory na płycie też chcę okleić na biało.
Co z tego wyjdzie? nie wiem Ale mam ochotę się trochę pobawić.
Jeśli uda mi się uzyskać taki efekt to będę happy