https://www.x-kom.pl/p/747779-karta-graficzna-amd-sapphire-radeon-rx-6750-xt-nitro-gaming-oc-12gb-gddr6.html?utm_source=ceneo&utm_medium=comparison&utm_campaign=ceneo_click&ceneo_cid=ae284b9d-882e-2202-9da8-7f6e08801e48
Będę niezwykle wdzięczny za zniżkę na ten produkt😄
Nie chcę tworzyć nowego tematu, więc tutaj piszę. Czy wiecie może czy do końca tego kwartału będą miały miejsce premiery jakiś monitorów dla graczy? Chodzi mi o 27" 1440p, a kusi mnie bardzo zakup LG 27GP850 i się zastanawiam czy jest sens czekać na coś lepszego jeśli chodzi o cenę/jakość, czy już teraz zamawiać.
Wiem też że będzie odświeżona wersja 27GP950 w postaci 27GP95R, do tego seria GQ z polaryzacją ATW jednak cena będzie wysoka - 32GQ850 na stronie LG widnieje za 900$.
4K byłoby całkiem OK, ciekaw jestem jakby wyglądało 1080p na takim panelu, jednak cenowo też nie powala i chyba lepiej byłoby już dopłacić do jakiegoś OLEDa
Wierzysz w takie cuda ?? Kiedy ostatnio nasze wydobycie było realnie na wolnym rynku ?? (pisze o jakichś hurtowych ilościach, a nie tych kilku tonach co ludzie do ogrzania domów kupują) Jak już jakieś zwały leżały to albo były własnością elektrowni, które nie kwapiły się z jego odbiorem, albo były własnością banków.