Mieli rację, że siły są za małe a to, że zaatakowali i męczą się już prawie 3 lata to dowód że mieli rację. Atak był nieracjonalny i spisany na porażkę, a jedyna szansa na wygraną to dezercja armii ukrainskiej
Ja się mogę założyć, że nie będzie nawet w ciągu 20 lat pod warunkiem, że np. Polska sama nie wyśle wojska do kraju z którym walczy Rosja. Nie ważne jak szalony byłby Putin czy jego następca - atak na Polskę nie jest w interesie Rosji. W ich interesie jest to aby mieć jakiś wpływ na to co się dzieje politycznie w Polsce - to ich marzenie i maks na co oni liczą. W Polsce za to straszenie jakby zaraz czołgi miały wjechać. Wjechać to one teoretycznie mogą do Estonii/Łotwy gdzie j rosyjski i ogólnie mniejszość rosyjska jest ogromna, patrząc jak małe są te kraje.
@SebastianFMco nie zmienia faktu, że szału nie będzie raczej...choć z ostateczną oceną wstrzymam się do premiery.
Może wyjść na to, że zakup 7800x3d ponad rok temu był strzałem w 10 (oczywiście oceniam tutaj tylko i wyłącznie przez pryzmat gier)
W ogóle nie zrozumiałes mojej wypowiedzi. Co ty mi tłumaczysz? Chodziło mi tylko o to żeby sprawdzić, czy wydajność rdzeni E będzie miała wpływ na działanie gry.