Skocz do zawartości
marekaureliusz

i3 2100 + Asrock B75M-GL R2.0

Rekomendowane odpowiedzi

Do sprzedania komplet, procesor i3 2100

2 x 3,1 GHz socket 1155

+ wentylator z radiatorem BOX

płyta Asrock B75M-GL R2.0

karton, instrukcja, maskownica, sterowniki

dowód zakupu 03.12.2014

na procesor gwarancja rozruchowa, płyta ma swoją.

Całość pracowała razem.

Cena 400zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne aktualnie

• Tematy

• Odpowiedzi

• No u nas za 90 zł to się można co najwyżej w jakieś szopie na agroturystyce w Bieszczadach wyspać... Próbuje sobie wyobrazić jakby u nas przyjęły się takie "kolorowe" ulice 
    • Przepłacasz to raz  Użytkownik nie świadomy takiego faktu wczyta profil 6400 da restart PC i komp nie wstanie. I będą długie godziny szukania problemu co nie działa.  Lepiej szukać pamięci z profilem EXPO dla AMD, a nie XMP dla Intela. 
    • Za takie teksty zaraz dostaniesz nie tylko % ale i ZPP. Opanuj troszkę swoje emocje. 
    • W grudniu 2020 kupiłem Vero L3 Bronze 500W. Zasilacz chodzi w kompie Syna tzn MSI B460M, 10400F, 2x8Gb, EVGA GTX970, Kingstone A2000 NVMe.  Brak podpiętych urządzeń pod kable sata itp. Póki co komputer chodzi stabilnie. Lepiej zmienić ten Vero L3 dla spokojności ducha? Jeśli tak to na jaki zasilacz? Niedługo wjedzie tam nowa grafa RTX3060Ti albo RTX3070 albo RTX 4070 jak cena spadnie do 2k (czyli za 2 lata)   
    • Jak myślicie, zanosić 7900XT do sklepu bo jeszcze mam trochę z 14 dni, a sklep blisko fizycznie? - Podczas grania w gry najpierw gra się freezuje, a po max sekundzie oba monitory tracą sygnał, czasem dalej gra muzyka, czasem wszystko przestaje działać, choć power się świeci dalej. - dzieje się tylko w grach, jedne częściej inne rzadziej, zupełnie losowo - gry: -- Black Desert (grafika ultra) najczęściej wywala, najczęściej tuż po załadowaniu gry, ale jeśli się załaduje, to potrafi działać stabilnie (nawet 2 godziny, po czym wyszedłęm z gry), choć też potrafi się losowo wywalić -- Wiedźmin 3 z RT: raz się zdarzyło, ale jest lepiej -- Total War Warhammer 3: nie odnotowano -- Path of Exile, próbowałem z odblokowanym fps, by zasuwała na kilkaset fps na 100%, nic się nie działo, ale trudno reprodukuje się ten problem - nie dzieje się w benchmarkach, czy to Furmark, czy to OCCT, czy to Port Royal - nie zależy od obciążenia, bo może się zdarzyć przy 40%, a może przy 100% - obniżanie power limitu nie pomogło, też się dziś po tej operacji wywaliło, podobnie podłączanie dwoma osobnymi kablami PCI-E do zasilacza - używałem DDU przy zmianie karty - temperatury są wzrowe, 66 stopni to max podczas benchmarków - wyłączenie ULPS nie pomaga Myślicie że to problem ze sprzętem? Myślę by zanieść do sklepu. Ze starą kartą system był stabilny jak skała. Przez ostatni rok nie pamiętam jednego razu by się system zawiesił. Skoro niedziela i jeszcze czas, to spróbowałem wrócić do sterów 23.3.1, bo wcześniej było na zaktualizowanych do 23.3.2 (także użyłem DDU). Trzeba się trochę pobawić. Jeśli się wywali choć raz to pewnie ją jutro po południu zaniosę.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...