Skocz do zawartości
Gość kieros

Nielegalni imigranci i uchodźcy w UE temat ogólny.

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat

Atak nożownika na przedszkole w Anglii.

Osmioro dzieci zostało dzgnietych nożem, co najmniej jedno nie żyje. To bilans po ataku nożownika na przedszkole w Southport na południu Anglii

https://news.sky.com/story/southport-major-incident-after-reports-of-stabbing-and-number-of-casualties-13186625

Incydent w UK z udziałem "17-year-old boy", tj. skoro nie podali żadnych szczegółów dotyczących napastnika: koloru jego skóry, pochodzenia i tego co krzyczał gdy dźgał przypadkowe dzieci to w sumie już nie muszą. I tak wszystko wiadomo.

Dla najbardziej dociekliwych podpowiem tylko że imię jego to Ali Al Shakati.

• Like 1
  • Upvote 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 25.07.2024 o 15:31, Gloin napisał:

Mi to wygląda na skrajne prostactwo pseudo stróżów prawa. Ten glina za takie coś, to powinien zostać zamknięty w celi z jakimś gangiem, którego członka kiedyś tak okładał :]

14 minut temu, Gloin napisał:

A tutaj, to zupełnie nie wiem co to ma być. Zdemoralizowane społeczeństwo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
13 godzin temu, Kelam napisał:

Filmik wyżej pokazuje srającego do wody murzyna w dolinie trzech stawów w Katowicach. W tle bawiące się w wodzie polskie kobity i dzieciaki. 

Czują się pewniej, bo chyba zaczynają czaić że u Nas krokodylów nie ma, albo ktoś im powiedział...  powiedział bym ebane zwierzęta, ale bym w tym momencie zwierzęta obraził.

Edytowane przez AndrzejTrg
  • Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, kubikolos napisał:

https://news.sky.com/story/southport-major-incident-after-reports-of-stabbing-and-number-of-casualties-13186625

Incydent w UK z udziałem "17-year-old boy", tj. skoro nie podali żadnych szczegółów dotyczących napastnika: koloru jego skóry, pochodzenia i tego co krzyczał gdy dźgał przypadkowe dzieci to w sumie już nie muszą. I tak wszystko wiadomo.

Pokaż ukrytą zawartość

Cala rodzine, wszystkich kuzynow, ciotki, wujkow, powinni wsadzic w ponton i pchnac w strone islandii. 

• Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, Kyle_PL napisał:

Mi to wygląda na skrajne prostactwo pseudo stróżów prawa. Ten glina za takie coś, to powinien zostać zamknięty w celi z jakimś gangiem, którego członka kiedyś tak okładał :]

https://youtu.be/hlo-AHEb4gk

Czy ja wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Haha 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 25.07.2024 o 15:31, Gloin napisał:

Tak to się robi 

Jesteś debilem jesli to popierasz.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie tam sąsiedzkie relacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
18 godzin temu, kubikolos napisał:

Pokaż ukrytą zawartość

Zmarła już trzecia dziewczynka.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-13688121/Third-child-die-Southport-stabbing-attack.html

https://www.dailymail.co.uk/news/article-13687949/Teenager-17-arrested-Southport-stabbings-Rwanda.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwróćmy uwagę, że gościu urodził się w UK i całe te 17 lat pewnie tam spędził, a mimo to czarne geny doszły do głosu i okazały się silniejsze. Podobno żył w normalnej czarnej rodzince.

• Upvote 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
58 minut temu, adashi napisał:

Zwróćmy uwagę, że gościu urodził się w UK i całe te 17 lat pewnie tam spędził, a mimo to czarne geny doszły do głosu i okazały się silniejsze. Podobno żył w normalnej czarnej rodzince.

Jakie geny? Obstawiam inspirowanie sie którąś z islamistycznych organizacji terrorystycznych.

Aczkolwiek tylko zgaduje, jeszcze chyba nie ma żadnych sensownych danych od służb.

• Like 1
  • Confused 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma i nie wiadomo czy będą. Natomiast sytuację widzę jako skrajną. Gdyby zabił jakąś pojedynczą osobę byłoby jakieś pole do dyskusji o motywie itp. Tutaj dużo ofiar, zapewne przypadkowych. Ktoś pomyślał co będzie jak taki gość się za jakiś czas rozmnoży i przekaże swoje wzorce? Śmieć powinien zostać wprowadzony w śpiączkę farmakologiczną i pójść na organy.

• Upvote 5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie sie okaze ze psychiczny :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Było już na poprzedniej stronie :E

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I będzie jeszcze nie raz, uśmiechnięta Polska dopiero się rozkręca :cool:

Oficjalnie czerwona flaga i zamknięte w wyniku skażenia bakterią E. Coli.

https://sk.gis.gov.pl/kapielisko/891

Ciekawe czy to ma związek z "incydentem kałowym"? :lol2:

• Haha 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozkręcają się w tej Szwecji, z pistoletów przechodzą na granaty...

• Haha 1
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu juz chyba nawet przywrocenie kary smierci nie pomoze, tego sie juz po prostu nie zatrzyma bez wiekszego rozlewu krwi. Teoretycznie kraje europejskie, a przez ciagly cien tego 'co moze sie stac' przestaja takie byc. To jest paranoja zeby ludzie czuli ciagly terror w imie 'tolerancji'.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, kubikolos napisał:

Ciekawe czy to ma związek z "incydentem kałowym"? :lol2:

Wystarczylo pewnie, że wszedł do wody :szczerbaty:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, offensive napisał:

Tu juz chyba nawet przywrocenie kary smierci nie pomoze, tego sie juz po prostu nie zatrzyma bez wiekszego rozlewu krwi. Teoretycznie kraje europejskie, a przez ciagly cien tego 'co moze sie stac' przestaja takie byc. To jest paranoja zeby ludzie czuli ciagly terror w imie 'tolerancji'.

Najgorsze jest to, ze człowiek się tak zastanawia- sprzedać wszystko i pojechać gdzieś, gdzie jest normalnie :P . U nas jeszcze nie ma takiego chlewu mimo wszystko ale na emeryturę gdzie ?? Nowa Zelandia ? jakaś bezludna wyspa ? ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, offensive napisał:

eoretycznie kraje europejskie, a przez ciagly cien tego 'co moze sie stac' przestaja takie byc. To jest paranoja zeby ludzie czuli ciagly terror w imie 'tolerancji'.

Niestety w Polsce nadal są ludzie, którzy mówią że to spokojni ludzi szukający schornienia i pracy oraz że potrzebujemy ich ze względu na niż demograficzny. Przypadki wielu krajów europejskic to dla nich zupełny przypadek i "tym raziem będzie inaczej" czyli typowo lewacko-komunistyczne podejście

• Like 1
  • Upvote 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 godzin temu, Badalaman napisał:

Jakie geny? Obstawiam inspirowanie sie którąś z islamistycznych organizacji terrorystycznych.

Aczkolwiek tylko zgaduje, jeszcze chyba nie ma żadnych sensownych danych od służb.

Służby twierdzą, że nie powiedzieli nigdy, że to jakiś islamista, jednocześnie twierdzą, że nie zdradzą danych napastnika- ciakawe dlaczego ? :>

• Like 1
  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Klakier1984 napisał:

Najgorsze jest to, ze człowiek się tak zastanawia- sprzedać wszystko i pojechać gdzieś, gdzie jest normalnie :P . U nas jeszcze nie ma takiego chlewu mimo wszystko ale na emeryturę gdzie ?? Nowa Zelandia ? jakaś bezludna wyspa ? ;) 

Mam ten sam dylemant, z racji na rodzine chcialem wracac na stale do Polski teraz (jestem mid30), ale znowu reinwestowac wszystko w kraju, z ktorego docelowo tez chce potem uciec? 
Pisalem juz w innym watku, ale ja wlasnie w perspektywie 5-10 lat najmocniej rozwazam NZ/AU albo Japonie. 

Sa plusy i minusy kazdego kraju, ale zaden z nich nie jest atrakcyjnym miejscem dla szeroko rozumianych 'inzynierow', co od razu robi z niego atrakcyjny kraj dla mnie, glownie ze wzgledu na bezpieczenstwo i bezstresowe zycie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi