Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

serwal4

Biały Kropek 1.4

Rekomendowane odpowiedzi

Ładne autko. Jeździłem tydzień takim zastępczym i generalnie fajny samochód, jedynie nie byłem w stanie ustawić foteli tak, żeby były wygodne. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przemek wszystko rozumiem, ale żeby zaraz spoufalać się z marką i zmieniać avatar :D Tym razem więcej szczęścia na drogach i mniej rozbijających się Niemców na nich ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Gordon Lameman

Szerokości!

Ładnie się prezentuje.

Z Vectrą aż tak źle?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Gordon:

Vectra jeździ, raz na jakiś czas tylko BC uzna że wtryski 2 i 3 są złe...

Mimo że instalacja/wtryski ok :E

@Davey:

Av w ogóle nie było, a Hondę wciąż chcę... już kiełkuje w głowie pomysł zakupu samej budy z papierami i przekładki części...

Ale to po kolei, teraz pora na VC :)

Ja do Civic mam okrutny sentyment i żal mi patrzeć na rozbitka pod domem... nawet Mama motywuje żebym działał bo Civic najlepsza;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gumowych drzew i bezawaryjnej jazdy :) Lubię samochody z Włoch, nawet te popularne z lekkim zacięciem sportowym, ale takie Punto kupiłbym tylko w przypadku wersji Abarth.

PS: zastanów się, czy chcesz obniżać, skoro kobieta będzie podjeżdżała tym pod krawężniki :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie ładne sportowe mamie na prezent? Bardzo ładny kropek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Podstavsky:

Do Stilo Mama kupowała sobie Eibach ProKit sprężyny także wiesz... tu dla niej za wysoko i za mocno buja :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam pytań :E Fajną masz mamę :thumbup: Moja jest z tych co matkami pilotów są - lataj nisko i powoli 8:E

Gdzie dokładnie będziesz hamował auto?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękne, wyróżnia się z tych szarych cieni snujących się po drogach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ Podstavsky:

Spokojnie to początek, Mama chce już jakąś fajną hydrografikę na obudowy lusterek + parę elementów w czerń...

No i zaciski są brzydkie, prikaz że mamy je pomalować...

Ot Mama ze mną i Bratem za dużo przebywa :E

A auto będzie hamowane w CinSoft, sprawdzone miejsce więc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak,

Auto fabrycznie wyjechało z Blue&Me i sterowaniem w kierownicy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Szczureq:

Jeśli pytasz o samą turbinę to zapewne badziew IHI, ale jeśli pytasz o Użytkownika auta to jest nim Mama :E

@Petru:

Teraz nie wiem jak zareagować :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Petru:

Teraz nie wiem jak zareagować :D

Zareaguj jak Petru : "ALE NA RODZINĘ TO TY MI CHAMIE ZBOLAŁY WCHODZIŁ NIE BYNDZIESZ,CZAISZ?!" :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamysł jest taki że robimy eksploatację, sprawdzamy czy parametry są ok i auto robi pierwsze KM w Polsce;

Jak wyjdzie po pierwszych x-tysiącach km że ok to dziubamy w silniku :)

A pierwszy znaczek Abarth będzie... na kluczyku... bo ori logo się przetarło... :E

+5HP musi być!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS: zastanów się, czy chcesz obniżać, skoro kobieta będzie podjeżdżała tym pod krawężniki :E

Bez kitu, część krakowskich krawężników w miejscach, w których poruszam się najczęściej, jest dla mnie nieosiągalna. Nawet pod uczelnią zahaczyłem przodem :luxhello:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez kitu, część krakowskich krawężników w miejscach, w których poruszam się najczęściej, jest dla mnie nieosiągalna. Nawet pod uczelnią zahaczyłem przodem :luxhello:

Krawężników na alejach nie przezwyciężyłem żadnym autem, zawsze przecierka :E

Co do tematu to fajna kropka.

serwal, białe sporty miały oryginalnie czarny dach?

Aha, to szyberdach :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...