Te śmieszkowe rzeczy opowiada również na spotkaniach z ludźmi, w radio, w telewizji i wielu innych mediach.
Sposobu, stylu mówienia można się nauczyć. Ponadto widzisz, sam wstawiłeś filmiki, które w zasadzie świadczą o tym do kogo jest kierowany jego przekaz. Kto normalny słucha 40-50 minut pierniczenia jakiegokolwiek polityka? Kim by nie był. Poza tym sam widzisz, chcesz żeby Mentzena oceniać po różnych wystąpieniach, felietonach itd. to czemu ma to nie działać z każdej ze stron? Wielu polityków ma różne wystąpienia, publikacje. Mowa po prostu o ocenieniu Mentzena tak samo jak wszystkich innych poprzez to, co bezpośrednio odnosi się do kampanii wyborczej, a nie działalności wykładowczej, pogadankowej. Niech zatem mówi to samo i tak samo w kampanii, a nie w kampanii robi sobie śmieszki.
Dzięki za pomoc. Generalnie odpaliłem cinebencha 2024 i temperatury nie przekraczały 77st, bardziej jak odpalałem program to miał pik do 80 Więc chyba mieści się w normie, wynik na multicore to 1064 więc chyba też szału nie ma ale w normie. Pamięci ustawiłem na 5800 póki co i strasznie długo wstaje ale generalnie działa. Sprawdzę jeszcze jakimś memtestem i spróbuję podbić jeszcze jak będzie ok.