Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Axapies

Recenzja iPhone 5

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Kolejnym starszym, acz wciąż bardzo ciekawym telefonem, który postanowiłem sprawdzić to iPhone 5.

Zapraszam do obejrzenia:

Dzięki i pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przestałem wątpić w brak obiektywizmu gdy na kadr wjechała L930 i M8.

Bardzo przyjemna i zgrabna recenzja. Chętnie obejrzę kolejne materiały. Zwróciłbym tylko uwagę więcej emocji podczas kategorycznych wad.

Przy braniu L925 wszędzie czytałem i słyszałem o przeciętnej baterii. Nikt natomiast nie wspominał o fakcie, że jest w stanie nam ona paść w połowie dnia. Z IPkiem widzę (zwłaszcza zajechanymi modelami) nie ma lepiej i OSOBIŚCIE wolę jak autor psioczy czystym hejtem na daną wadę/cechę telefonu.

:thumbup:

Na szybko co do recenzji Compacta.

Widać, że masz wiedzę na temat danego modelu. Formy krótkich filmów (krócej niż 10 minut) są zdecydowanie ciekawsze w odbiorze, ale na niektóre tematy (np. słaby soft do Zetek) możesz rozwinąć głębiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@JKm.

Dzięki za ciepłe przyjęcie filmiku i konstruktywny komentarz. Bardzo mi się taki punkt widzenia przyda, bo wciąż robienie tego typu materiałów to dla mnie nowość. Starałem się dość mocno podkreślić czas działania na baterii, ale nie chciałem też przesadzić, żeby jedna wada nie wpłynęła na całościową ocenę bądź co bądź całkiem udanego modelu (nawet jak na dzisiejsze standardy).

Swoją drogą, po perypetiach z baterią w L820, jak słyszę, że jakaś Lumia ma słabą baterię to jestem gotów na najgorsze :)

raz jeszcze dzięki za ocenę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne aktualnie

• Tematy

• Odpowiedzi

• Jemu pewnie chodzi o to jak filmowo i prawdziwie wyglada CP w porownaniu do Starfielda. Roznica jest kosmiczna i tutaj CDPR pokazuja klase swiatowa, praca kamery, dialogi, mimika. I tak, pod tym wzgledem Starfield ciagle traci sztucznoscia znana z F4 czy Skyrima. Bethesda jak piranie, swojego pinokia w kolko struga. Ale zeby nie bylo, Starfield jak dla mnie swietna zabawa, juz ponad 60-70h mam i ciagle chce wiecej.
    • hary ma tam 82 vs 87 FPS i 4090 obciążony jest w 50% i wciąga 200 wat, więc w sumie fajnie, że się zgadzasz. Ale mówisz że 1440p już wszystko zmieni? No nie wiem. waty pewnie urosną trochę   Dla mnie różnica jest "powalająca".  O ile ten test ma coś wspólnego z testem, bo mam wątpliwości co do wiarygodności samego portalu.  Co ciekawe pokazują tam też taką samą różnicę między 4800 a 6000. Czyli również nic nie warte uwagi 5PFS. Czyli mamy 77/82/87 FPS. Wiadomo, skoro nie widać różnicy to po co kruszyć kopię?  A wogóle to po co się czepiam i9 + 4090 + DDR4 to wspaniałe połączenie. Pozwala oszczędzić kupę hajsu na pamięciach. Ze 400zł będzie no chyba że odsprzedamy ddr4 i jeszcze na tym zarobimy bo jakiś jeleń odkupi starocie    
    • Tak bardzo Starfield niszczy Cyberka?
    • https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-lukaszenka-zawlaszcza-niebo-uderzajac-w-zwyklych-ludzi-maja-,nId,7048848 Samozwańczy prezydent Białorusi Alaksandr Łukaszenka podpisał nowy dekret, nakładając na osoby fizyczne zakaz przechowywania, obrotu, eksploatacji i produkcji dronów. Teraz dozwolone będzie to jedynie w przypadku organizacji i osób, które uzyskają specjalne zezwolenie. Ustawa traktuje także o stworzeniu specjalnego rejestru. Zwykłym obywatelom pozostało sprzedać lub oddać swoje bezzałogowe statki powietrzne "na przechowanie" wskazanym przez rząd podmiotom - mają na to sześć miesięcy. --------- Kolejna ciekawostka. Tym razem WHO próbuje straszyć kolejną epidemią. Jednakoż po reakcjach ludzi widać że mają to tam gdzie jest ciemno. Po covidzie chyba większość osób straciło zaufanie do tej instytucji. https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-who-ostrzega-przed-epidemia-cholery-dwukrotny-wzrost-zachoro,nId,7048287
    • W starfielda nie grałem ale to co widziałem wygląda jak Fallout 4 na sterydach w kosmosie - przynajmniej ja widzę dużo podobieństw, mechanik, feelingu. Może tam połatają. Cyberpunk w pierwszych wersjach też kulał pod wieloma względami - wielu go przeklinało. Phantom Liberty już się pobiera
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...