Bo w tym kraju mamy ochlokracje, motloch kierowany przez demagowow. Dobrym przykladem jest zapraszanie na wiece piosenkarzy, aktorow itd. Kogo normalnego interesuje co ci ludzie maja do powiedzenia na temat polityki? No ale tlumowi sie podoba i klaszcze uszami. W wiekszosci to zwykle kibolstwo polityczne
Witam z tego co widziałem to PNY RTX 4070 Ti XLR8 Gaming jest bardzo dobrą kartą cicha i wydajna i w miarę z tych tańszych z seri 4070ti ogólnie są recenzje możesz sobie zobaczyć. A np. dopłacać do niby lepszego chłodzenia +/- 400-500zł to twój wybór.
No dobra. Stało się coś czego się nie spodziewałem. Dziś nie słychać cewek. Nie wiem czy to kwestia tego, że soft dopiero zaczął działać po przerwie nocnej? A może to przypadek i raz będą słyszalne raz nie. Ogólnie dziwny klimat. Nawet pograłem trochę w cod przy 240hz i dalej jest cisza.
Najciekawsze jest to że z takiego obrzucania siebie na wzajem błotem i tak nic nie wynika. Jeden drugiego próbuje przekonać swoimi argumentami ale i tak wszytko stoi w miejscu co widać po ostatnich postach.