Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

2017-infographic.jpg

3DS jakie wsparcie jeszcze ma, to ja nie wiem. Nieźle jak na takiego dziadka :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś pięknego. Aż szkoda będzie zakończyć kiedyś wsparcie.

No i wysoka poprzeczka dla następcy. Chyba że będzie nim Switch.

Teraz mam ostry zapierdziel, nie można siedzieć z nosem w kompie, ochota na 2dsa ogromna, a tu się dowiedziałem że w niemcowni były sprzedawane po ~60 euro, gdzie u nas 450 złotych :mad2: i tym bardziej zły się zrobiłem. W ogóle naszło mnie żeby kupić i wiu i xboxa i 2dsa i ps2 i wszystko normalnie, tylko akurat brak dobrych ofert mnie powstrzymuje, bo same z dupy. Znacie to uczucie - kupiłbyś już teraz, a tu żadnej "okazji"/uczciwej oferty i tylko się wkurzasz.

Ale jakiś czas temu była okazja na wiu - za 720 zł, z dwoma pilotami luigi/mario chyba i jeden pad od gacka. Kocur. Ale co będę brał jak motylki z portfela, a pożyczać na zabawkę bez przesady.

Może jeszcze uśmiechnie się los.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udzielił mi się hype i w końcu kupiłem Switcha. Broniłem się przed tym jak mogłem ale chęć zakupu konsoli od N ze mną wygrała :E

Póki co ogrywam oczywiście Zeldę - miód. Na 3DS ogrywałem Xenoblade, czekam na część 2 na Switcha. Byłoby genialnie, gdyby powstał port Xenoblade Chronicles X z WiiU, myślicie, że to możliwe?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciezko powiedziec czy przeportuja Chronicles X.. mysle, ze powinni ograniczyc do pewnego stopnia porty ze wzgledu na marketing samej konsoli - nie chca zeby ludzie mysleli, ze to port machine.. z drugiej strony - to by pozwolilo sprzedac sie grom, ktore ze wzgledu na slaba sprzedaz WiiU nie poradzily sobie jakos super.. Donkey Kong Tropical Freeze, Bayonetta 2, Wonderful 101 czy pare innych perelek na WiiU sie znajdzie, w ktore ja osobiscie chetnie bym na Switchu zagral..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat podupadł, ale mam nadzieję, że dopiero przyjdą lepsze czasy dla Switcha.

Sam posiadam PS Vitę w której, poza oczywiście brakiem nowych gier, przeszkadza mi za mały ekran. Jestem typem handheldowca, dlatego czekam aż na Switcha pojawią się mainstreamowe gry typu Skyrim.

Podobno dzięki usłudze streamingu, na Switchu będzie można pograć w duże tytuły - Wiesiek na hanheldzie, to byłoby coś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie nie spodziewaj sie zeby temat z konsola Nintendo jakos swietnie prosperowal na tym forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak wy, ale ja czekam aż BigN uruchomi swój abonament i będą dawać swoje retro tytuły co miesiąc 74zł/rok to nie są pieniądze. Zostało potwierdzone, że gry będą zostawać na zawsze, tzn. do czasu opłacania abonamentu. Zrezygnowali z rotacji. Opcja online-play w te gry to będzie złoto.

W zeldzie mam 40h, od 2 miesięcy i nie mam czasu tego ruszyć a tu zaraz Splatoon 2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Póki co bezużyteczny ten streaming, brak możliwości przypisania klawiszy i leci on przeglądarkę. Raczej nie ma co liczyć na zwykłą aplikacje, a miałem nadzieje na postawienie mini maszyny pod to, żeby odpalać jakieś starsze tytuły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Używa ktoś Switcha na telewizorze 4k. Korci mnie kupno dla Zeldy ale boje się, że będzie to strasznie wyglądać na TV 4k.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja z ciekawości puszczałem filmik z YT w 720 na 4k :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Używa ktoś Switcha na telewizorze 4k. Korci mnie kupno dla Zeldy ale boje się, że będzie to strasznie wyglądać na TV 4k.

Nie ma tragedii. Grafika w grach na Switcha nie jest tak pełna detali i szczegółów by niższa rozdzielczość mocno rozmazywała obraz. Bardziej raził mnie Tekken 7 w 900p na zwykłym ps4, w dodatku tam dochodzi standardowe ziarno w grze i rozmazany obraz nawet w 1080p na ps4pro.

Edytowane przez bocieque

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cień nadziei dla aplikacji Rainway, będą rozmawiać z Nintendo aby była to aplikacja dostępna w sklepie a nie jedynie zwykłe odpalanie streamingu przez www.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to dołączam do klubu, właśnie złożyłem zamówienie na konsolkę i Zeldę, jutro mają być u mnie. Warto dokupić ten pro kontroler jeszcze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
:lol2: Edytowane przez JamesSeth

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem konsolki, masa frajdy. Cieszę się, że nie zamówiłem wcześniej kontrolera Pro bo gra mi się rewelacyjnie i w Zeldę i w Mario Kart 8 na rozdzielonych joyach. Dużo większy komfort niż na tradycyjnym padzie co mnie zdziwiło, ręce zwisają i odpoczywają :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cieszymy sie Twoim szczesciem bigsmile.gif najwazniejsze ze rece odpoczywaja szczerbaty.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziś w saturnie widziałem Switcha za 1499zł więc cena spoko (w sensie że nie zawyżyli jak to duże sklepy) ale z drugiej strony widziałem obok babkę która z dzieciakami trzymała w ręce N3ds'a XL (ta wersja metallic blue) i o zgrozo dopatrzyłem się ceny bodaj 1050zł na pudełku, gdzie jak wiadomo nie ma nawet ładowarki ani gry :E (chyba) -trochę to przegięte, bo zaraz premiera dużego N2ds'a, który jest usprawniony i lepszy, bo jedyne czego nie będzie mieć to efektu 3d i będzie z ładowarką za 650zł +\-, więc te new 3ds'y XL to śmiech na sali z tą chorą ceną będą :E

PS: kiedy oni w końcu zdejmą to denne wiiU i podczepią switcha do stanowiska żeby posprawdzać, potem się dziwią że towar nie schodzi jak nawet nie można tego nigdzie sprawdzić :kwasny:

kiedy oni w końcu wydadzą MH XX w europie na switcha, ehhh głupie nintendo nie może się dogadać z capcomem, przecież ta seria dla wielu to karta przetargowa, dlatego nie kupie switcha bo nie ma żadnego MH...

Edytowane przez Amphilyon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Splatoon 2 - Launch Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=_brdPvSQ3gE

Ja już co do kupna Switcha jestem przekonany, zagości u mnie na 100%, to tylko kwestia czasu. Niesamowicie podoba mi się ten sprzęt. No i najważniejsze - luba daje zielone światło co do zakupu, więc już przesądzone :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już co do kupna Switcha jestem przekonany, zagości u mnie na 100%, to tylko kwestia czasu. Niesamowicie podoba mi się ten sprzęt. No i najważniejsze - luba daje zielone światło co do zakupu, więc już przesądzone :E

I tak by było przesądzone :E

Edytowane przez Termez

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No... W sumie to masz rację :E

Konsola spodobała się jej samej, więc wszyscy będą zadowoleni ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam opłaca kupic dziecku na urodziny Nintendo 64? czy są juz lepsze modele konsol?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi