Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

czy w zeldzie poziom stworków w jakiś sposób skaluje się w raz z postępami w grze ? -bo albo mi się wydaje albo okoliczne stworki z fazy początkowej potrafią być " twardsze " :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Im więcej potworków danego typu ubijesz tym mocniejsze ich wersje się pojawią.

Czerwone < niebieskie < czarne < srebrne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozumiem, ciekawe rozwiązanie :)

a są jeszcze chyba żółte ? np Lizafony elektryczne co robią pole energetyczne, te czerwone to widziałem i one zieją ogniem, niebieskie w sumie nie wiem, potrafią zamrozić ? a czarne to np te bokobliny mocno opancerzone ? srebrnych chyba nie widziałem

EDIT: jestem aktualnie już w mieście na pustyni, pogadałem ze wszystkimi i będę robić dalej zadania :P fajnie że jeszcze tyle terenu do zrobienia\odkrycia :E poza tym fajny klimat na tej pustyni, podoba mi się atmosfera i fajnie zrobione miasto, no i foki ^^ -na liczniku pokazuje mi 65h, ale raczej jeszcze z godzinka i pyknie 70h, świata odkrytego mam tak jak wcześniej, środkowe części hyrule, Zore i kawałek pod, część z kanionami za początkową lokacją (obszar za tym największym mostem i jeziorem) no i teraz Gerudo odkrywam :P więc na pewno mniej niż połowę

koroków pykło mi właśnie 150 :E, zdobyłem właśnie drugie pełne kółeczko staminy za shriny i mam 7 bazowych serduszek (będę teraz to upgrade'ował do 10) a potem się pomyśli

PS: tą grę przejść w 100h to czuję że i tak jest po łebkach, a niektórzy czytałem w 50h przeszli (odkryli ?) i zadowoleni :hmm:

Edytowane przez Amphilyon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W piątek była premiera Skyrim'a na Przełącznika - kupiłem.

Ostatni raz grałem na PS3 i muszę przyznać, że wersja na Switch'a chyba wygląda lepiej. Gra się świetnie - żadnych spadków płynności.

Mam tylko 2 zastrzeżenia:

• cena
  • troszkę zbyt małe czcionki

Generalnie polecam każdemu, kto jeszcze nie grał (chociaż ciężko uwierzyć, że jeszcze jest ktoś taki :E) i wszystkim, którzy chcą sprawdzić, czy Skyrim sprawdza się w wersji przenośnej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skyrim na zeszłej generacji to była porażka, takie gry to najlepiej na pc, ale fajnie że na pstryku działa fajnie i ładnie i to w wersji przenośnej :) on działa w fhd na tv?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(chociaż ciężko uwierzyć, że jeszcze jest ktoś taki :E)

No siema siema :E.

Chociaż nie no, pograłem kiedyś 30 minut u kolegi i nawet spodobało mi się, ale u siebie później już jakoś nie odpaliłem. Może na ps4 jak będzie w dobrej cenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie mam pytanko, chce kupić coś w sklepie i zastanawiam się co zrobić jak (odpukać) oddam konsole na gwarancje i dostanę nową. Da się jakoś przenieść kupione rzeczy w sklepie ? Coś słyszałem że może być z tym problem w przypadku wymiany/ odsprzedaży.

Aha po wyjęciu z pudełka w paru miejscach dziwne takie przebarwienia się zdarzają na tym matowym plastiku konsoli. Też macie podobnie w niektórych miejscach ? Jest to bardzo ciężkie do uchwycenia

Edytowane przez migot

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zrobiłem już w większości pustynie, jeszcze trochę pozwiedzam pewnie, zrobiłem właśnie Divine Beast ale chcę jeszcze zrobić zadania dla mieszkańców :P na liczniku prawie 80h a ledwo mam połowę ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc w Mario Odyssey też wiele godzin spędzisz. Recenzje pisały o 10-12h na przejście fabuły. Ja skończyłem po niemal 30h, a roboty jeszcze masa. Przejść Mario Odyssey w 10h, zbierając 120-150 księżyców, to jak przejść Skyrima, albo Wiedźmina tylko główny wątek, bez żadnych pobocznych misji i aktywności ;p.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nom dokładnie, jeszcze jak czytałem że w 50h zelde przeszli, to po tym co ogółem robiłem w tej grze, to takie recenzje musiały iść po sznurku z punktami na mapie od A do B więc co to za granie -jak czytałem że ktoś bestie robił za pierwszym razem w 20min to też ściema raczej, bo trzeba trochę więcej pogłuwkować -ciekawy jestem do ilu dobiję :P będę tu pisał gdy znowu zrobię jakiś krok milowy w grze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

100% czyli wszystkie shriney, koroki, dodatkowe zadania + główne itd ? w 34h ? lol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
100% Rules:

- Timing starts on file select/start.

- Timing ends once the final arrow makes contact with Beast Ganon after completing the following goals:

[-] All heart and stamina upgrades

- Complete all 120 shrines and get all spirit orbs

- Complete all 4 dungeons and get all heart containers

[-] All Quests

- 15/15 Main Quests

- 42/42 Shrine quests

- 76/76 Side Quests

[-]100%/100% map percentage counter

- All 900 Koroks

- All Discovered Locations, Shrines, Towers etc.

[-] All Key Items

- Shiekah Slate+

- Paraglider

- All dungeon rewards

- All Kilton medals

- Kill 40/40 Hinox, 40/40 Talus and 4/4 Molduga

- All Bridles and Saddles

- Hestu's Gift

- All 900 Korok Seeds and Full Inventory Expansion

- Confidential Envelope

- Complete Compendium

[-] Master Sword (the only permanent weapon)

[-] Fully upgraded non-sellable clothes: Champion's Tunic, Zora Armor Set, Wild Armor Set, Thunder Helm

- Awaken all 4 Great Fairies (does NOT include the Horse Fairy)

[-] All fully upgraded Runes

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie pykło 80h :D już w zasadzie skończyłem pustynię, zostało mi jeszcze coś, i przypadkowo odkryłem hasło do sekret roomu :E a kurcze głowiłem się już nad tym parę razy biegając w pobliżu (w nocy też właśnie) i nie trafiłem na ten zbieg okoliczności :P

mam pytanie, czy to dziecko co czasami jest w tym zaułku po prawej stronie od wejścia, od baru na pustyni w gerudo, to ono coś tam mówi że to jego sekretna miejscówka i że coś tam sadzi, czy to ma z czymś powiązanie ? chodzi mi czy są jakieś ukryte zadania\aktywności które nie są wcale w dzienniku zapisane, i że czegoś lub coś dodatkowo można się dowiedzieć ?

połaziłem po pustyni bardzo daleko i odkryłem też coś fajnego czego się nie spodziewałem, i jeszcze jedno miejsce będę musiał odwiedzić bo coś za pustawo tam jest i wydaje się że brakuje tam odkrytego shrine'a do " układu " na mapie świata, bo wygląda to dziwnie :P

btw:

gdzie znajdę Gerudo Scimitary ? jest jakieś miejsce na to ? chodzi mi że chciałbym odreperować tego ulepszonego co zdobyłem za pokonanie wielbłąda a wszystkie co miałem wcześniej ze skrzyń w czasie zwiedzania itd to rozwaliłem xd, a druga sprawa to ten Dar Urbosy jest nieźle OP :E -dziwne tylko że pozostałe ładunki się nie odnawiają do trzech, gdy zostanie nam przykładowo 1 -malgantuga (czy jak ten potwór piaskowy ma, to ledwo przeżywa 2 Hity :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak ktos ma blisko to w tarnobrzeskim mm switch neon konsola 1297 pln, jescze dwie dyszki znizki na zelde i wyszlo taniej niz jakiekolwek bundle z amazona

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaszalałem

IMG_20171127_145430038.jpg

Mam nadzieję, ze mi pomoże w Mario Odyssey bo strasznie kaleczę ten tytuł i kończyłem w trybie asysty :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc w Mario Odyssey też wiele godzin spędzisz. Recenzje pisały o 10-12h na przejście fabuły. Ja skończyłem po niemal 30h, a roboty jeszcze masa. Przejść Mario Odyssey w 10h, zbierając 120-150 księżyców, to jak przejść Skyrima, albo Wiedźmina tylko główny wątek, bez żadnych pobocznych misji i aktywności ;p.

Mi pokazuje że mam ponad 45 godzin w Odyssey, ~650 księżyców i robi się coraz trudniej :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, czy u was też tył sie tak mocno palcuje i lekko wyciera ? Mam też wrazenie, że prawy joy con minimalnie ciężej się wyjmuje niż lewy. Konsola z najnowszego bunlda produkcja china 2017

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zgaduję że promocyjny ?:E

Wiadomo, zawsze te 60 zł w kieszeni :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety wszyscy dostawcy sie wywalili z Xenoblade 2 w Polsce, wiec anulowalem preorder i zamowilem cyfrowke [*]... Pudelko pewnie dokupie za pare miesiecy jak chociaz troche straci na wartosci gra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest opoznienie, dostawa wszedzie bedzie jutro.. a ja to juz mam plany na tryb no-life mode on w te gre ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi