Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

kwietas

Phenom 955, Asus M4A785TD-V EVO, 8gb Ram DDR3, Sound Blaster X-Fi.

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

mam na sprzedaż swój sprzęcik, który został mi po wymianie na i5. ;)

W skład zestawu wchodzi:

- procesor Phenom II x4 955 (u mnie działał na 3.8 ghz) + BOXowe chłodzenie nieużywane.

- płyta główna ASUS M4a785TD-V EVO

- chłodzenie Scythe Mugen 2 wraz z wentylatorem

- 8gb RAM DDR3 GoodRam PLAY 1600mhz (2x4gb), kości kupione w kwietniu zeszłego roku

- adapter do USB 3.0 pod port PCI razem z płytką ze sterownikiem (2 porty USB wychodzące na śledziu, nie ma go na zdjęciach)

- karta dźwiękowa Sound Blaster X-Fi Extreme Gamer

Do tego dochodzi pudełko od płyty głównej, instrukcje, kabelki SATA i ATA, jak znajdę jeszcze jakieś przejściówki lub inne tego typu klamoty to je dorzucę.

Preferuję odbiór osobisty w Łodzi lub okolicach, w razie czego możemy się dogadać i powiedzmy, że do 100km od miasta mogę dowieźć (+ koszt dojazdu). Ale wysłać w ostateczności też mogę.

Cena: 650zł + ewentualny koszt wysyłki

Cena oczywiście do negocjacji.

W razie pytań lub jeśli potrzeba jakichś dodatkowych zdjęć to proszę pisać tu w temacie.

cXWLhkTm.jpg GLA24VIm.jpg gKH4Zxsm.jpg P12lNvPm.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat w górę, cena w dół. Dodatkowo zamieszczam link do OLX z tym sprzętem.

Cena 550zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybyś sprzedawał na części to wziąłbym RAM.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I po cholerę podbijasz wątek? Teraz setka osób wejdzie tutaj, aby na samym dole przeczytać, że po dwóch tygodniach podniosłeś nieaktualny wątek. Jak macie mnóstwo zapytań o sprzęt, wejdźcie w edycję pierwszego posta, dodajcie przekreślenie, albo napiszcie NIEAKTUALNE i po sprawie. Ktoś przeglądając starsze wątki już nie napisze do Was, a tak bezsensownie nabijacie posty i podnosicie nieaktualne wątki opuszczając tym samym te aktualne.

Za takie zaśmiecanie powinny być ostrzeżenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Tematy

• Odpowiedzi

• Tez z tym karabinkiem biegalem sporo, jest mega mocny i bardzo latwo i wczesnie mozna go miec.
    • A w linku i recce tego gościa: Nie no. Ekstra. Oparte na FAKTACH i pokazujące poglądy każdej ze stron i w ogóle. Nic nie zakłamane i prezentujące manifest swoich poglądów. Samo to już, nawet bez wszystkiego innego, dowodzi, że ten film jest wysoce szkodliwy. Ludzie powinni wiedzieć o tłumach rosłych młodych facetów agresywnie szturmujących granicę. A pokaże się im ckliwe pierdupierdu o bidnej rodzinie itp. Jeśli ktoś chce, jak te babska mówią (Holland i aktywistki, osoby, które "wiedzą jak było naprawdę" pokazywać "jak było naprawdę" to chyba powinno się skupić na tym co stanowi 95% zagadnienia, a nie 5%. Przepraszam jeśli zawyżyłem liczbę kobiet i dzieci, bo 5% to pewnie sporo za dużo.    Dalej wykopek pisze Nie mam problemu z tym, że w wojsku czy SG są trepy. Nikt ich tam nie zatrudniał do ochrony zmarźniętych dzieciątek, a do - brutalnej jeśli to będzie konieczne - aktywnej obrony granicy. Wyzywanie i nielubienie pigmentododatnich? Mają prawo. Każdy w społęczeństwie ma prawo. Tak samo jak paść ofarią nagonki lewicy czy prawicy, która sprawi, że do kogoś będą pałać nienawiścią i sami rozpoczynać ataki niesprowokowani. Wolę żeby jakiś trep potraktował zbyt ostro przestępcę, którym jest osoba próbująca przekroczyć nielegalnie granicę (choćby była to osoba o moich poglądach, z mojego kręgu kulturowego, dowolnego koloru skóry itp. itd.) niż żeby błędnie pojętym humanitaryzmem przyczynić się do tego, że problem z falą ludzi pchających się na naszą granicę nielegalnie, spotęguje się. Nie będę tego więc też widział jako szkalowanie straży tak jak nie widziałem problemu w płaczu onetu i aktywistek, że podwożący aktywistów żołnierze byli na nich autentycznie wk..ni (też bym był na ich miejscu!) i się chamsko odzywali i popychali.  Pcha się aktywista na granicę, utrudnia pracę, niweczy wysiłek,  zajmuje starżników, którzy muszą się zajmować łapaniem tych aktywistów albo przewożeniem ich z miejsc, w któych mieć nie mają prawa przebywać itp. No co za dziwota, że trepy nie były przyjacielskie..    "Dziękuję, dobranoc. KO." No to fajnie. Nie muszę już oglądać. Wszystko jasne i możemy kończyć Gość nie zauważył, że wyjazd w filmie to se kupują jak bilecik, a w realu to organizują mafie. No i jeżdżą raczej sami rośli chłopi, a kobiety i dzieci aktywistki widzą bo... zostały tam umieszczone przez Łukaszenkę/Putina i/lub przemytników mafii. WŁAŚNIE DLATEGO, żeby potem złapać tłum Julek na emocje. Tak. Uważam, że gdyby na świecie nie istnieli ludzie jak Ostaszewska, Holland i im podobne, rodzin, kobiet i dzieci, byłoby na granicy Białoruskiej wyraźnie mniej! A i tak było mało w porównaniu do całej liczby osób. Dalej też jest jeszczed coś strzelającego gola do Twojej bramki. Czytałeś do końca w ogóle?
    • Chciałem żeby 4070 w miare dobrze wypadł  Sorki, możliwe że to fake. Daniel Owen też ma porównanie 7800XT vs 4070 ale u niego 4070 zwykle jest na równi z 7800XT z RT on, więc głupio mi wrzucać bo to niezgodne z powszechnie panującą opinią  Zwykle się wrzuca przykład Cyberka ;d
    • Nie jestem fanem upscalerów więc na ustawieniach zoptymalizowanych z Digital Foundry w CP2077 klatki oscylują w okolicach 70 z 1%low koło 65. Strata kilku klatek tu już może być odczuwalna.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...