Hej,
Jest szansa na jakiś dobry rabacik na tą kartę?
https://www.x-kom.pl/p/1156772-karta-graficzna-nvidia-gigabyte-geforce-rtx-4060-eagle-oc-8gb-gddr6.html
P.S. dodam, że komp składany był u was :)
Nie różni się, wszystko zależy od chłodzenia jakie karta posiada.. zamiast robić jakieś kombinacje alpejskie to odpal na YT film z rozbierania 3080 i będziesz wiedział co i jak (pastę na gpu rozsmaruj równo aby pokryć cały rdzeń bez prześwitów bez zabawy w jakieś wzorki)
Tu chodzi o zawartość, teraz tylko w kolekcjonerach masz jakieś pisemne gadżety, o mapie można zapomnieć+figurka, o cenie nie wspomnę, a wtedy dostawałeś takie rzeczy jako dodatek do podstawki. I patrząc czasem po postach na tym forum to takie coś niektórym by się przydało 🙂
Problem rozwiązany.
W pewnym momencie zastanowiło mnie dlaczego tylko Windows Defender wykrywa problem skoro lepsze od niego antywirusy tego nie robią.
W necie znalazłem wzmiankę że Windows Defender nieraz się blokuje i warto wyczyścić jego historię wyszukiwania z tej lokalizacji:
C : /ProgramData /Microsoft /Windows Defender /Scans /History /Service.
A najlepiej w trybie awaryjnym.
U mnie na początku Windows Defender w trybie awaryjnym blokował usunięcie jego historii wyszukiwania ale odblokował tą możliwość po zainstalowaniu innego antywirusa a dokładnie wersji próbnej Malwarebytes Premium.
Po usunięciu historii wyszukiwania Windows Defender problem ustał.
Z góry dziękuję za pomoc.