Moje PS5 stoi pionowo od premiery, bo jest tak ohydne, że chowam je za telewizorem. Do tej pory zero problemów, żadnego przegrzewania się, chodzi cicho. Ja bym się nie martwił. Jakby to był realny problem to już by było o tym głośno.
No ja też od wielu lat siedzę na Windowsie, a jak mam coś zrobić na Macbooku dziewczyny to mnie krew zalewa - zatem w tej kwestii nie pomogę
O ile jeszcze z iOS mi się korzysta świetnie, tak do Mac OS nigdy nie mogłem się przekonać.
Witam. W tym temacie mam do zaoferowania następujące przedmioty:
1. M-Audio Studiophile Q40 (200 zł + 10 zł KW)
Legendarne słuchawki z wymienionymi padami (podbijają basy o jakieś 2 dB). Idealne do muzyki elektronicznej, rapu i filmów. Słuchawki całkowicie sprawne z normalnymi śladami użytkowania, trudno dostępne i nieprodukowane od prawie dekady.
2. Reloop RHP-20 (160 zł + 10 zł KW)
Słuchawki mają złamany pałąk nad prawą słuchawką. Jeśli ktoś to umie naprawić to gorąco polecam, bo słuchawki grają świetnie, dobrze izolują i są wygodne. Tak jak M-Audio, posiadają normalne ślady użytkowania.
Pod obróbkę wideo zdecydowanie Intel z uwagi na możliwość skorzystania z QSV, do tego zewnętrzne GPU od NVIDIA.
W 5k mieścisz się z i5 13500 + RTX 3060 12GB + 32GB RAM:
https://proline.pl/koszyk/9fb5a536
Niestety dźwiękówka dość podstawowa bo na LGA 1700 dopiero drogie płyty mają lepsze audio. No ale tu i tak lepiej dokupić coś zewnętrznego, jak nie teraz to za jakiś czas.