dzb 490 Napisano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Czy da się w jakiś sposób ustawić sterowanie tak, żeby część funkcji była na gamepadzie, a reszta na klawiaturze?Gram kontrolerem od X360 i oczywiście brakuje przycisków pod parę rzeczy. Chciałbym mniej używane (np. telemetria itp.) zostawić na klawiaturze.W ustawieniach klawiatury jest od tego Enter, ale jak gram na gamepadzie to wciskanie czegokolwiek na klawiaturze nie daje efektu. Edytowane 29 Grudnia 2016 przez dzb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwietas 0 Napisano 29 Grudnia 2016 A do czego konkretnie Ci brakuje klawiszy? Telemetrie masz na padzie, przytrzymaj dol na krzyzaku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deton24 49 Napisano 4 Stycznia 2017 Promo na Forzę 3http://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/cyfrowa-forza-horizon-3-pcxone-za-154-zlote-na-amazonie/154 zł, czyli cena z laski Micro$oftu na Amazonie, jak sobie za free na jakiejś stronce znajdziecie wygenerowany dla siebie brytyjski adres, tak się kiedyś robiło. Nie wiem czy byle jaki poprawny też można Ciekaw też jestem jak się to ma cenowo obecnie jakby ktoś chciał też DLC BM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maras2574 1948 Napisano 4 Stycznia 2017 Nikt nie placze ze mu savey skasowalo? http://m.pclab.pl/news72518.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jankesdz 0 Napisano 4 Stycznia 2017 Nikt nie placze ze mu savey skasowalo? Dzięki mojemu żółwiemu internetowi zdążyłem pobrać raptem 5GB Wygląda na to że 2 duże DLC to Porsche. I dobrze i źle, bardzo chciałbym pojeździć tymi autkami ale gdzieś w duchu liczyłem na kolejne rozszerzenie mapy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brainq 237 Napisano 4 Stycznia 2017 na pewno będzie jakieś duze rozszerzenie a w styczniu trzeba będzie kupić tą forze tylko pytanko czy potym patchu coś u was poprawili w działaniu gry?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morv 66 Napisano 4 Stycznia 2017 Nie liczyłbym na to, ze poprawią coś w kwestii optymalizacji, a poza tym gra nie działa wcale tak źle skoro jestem w stanie grać dość komfortowo na swoim PC'cie na nie najniższych detalach z dość płyną rozgrywką. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jankesdz 0 Napisano 5 Stycznia 2017 na pewno będzie jakieś duze rozszerzenie a w styczniu trzeba będzie kupić tą forze tylko pytanko czy potym patchu coś u was poprawili w działaniu gry??Zarówno patch jak i styczniowe DLC nie wyszło jeszcze na PC. Jedynie wycofali ten nieszczęsny update. Na swoich forach dostają ładne baty za podejście. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brainq 237 Napisano 5 Stycznia 2017 aha thx za info to jeszcze poczekam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luke555 0 Napisano 5 Stycznia 2017 http://m.pclab.pl/news72518.htmlUff, fart, że nie odpałałem swojego stacjonarnego kompa od kilku dni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielony21122 16 Napisano 5 Stycznia 2017 Macie tak że nie możecie się połączyć z sesją online ? Bo ja właśnie mam taki problem i nie mam pojęcia o co chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deton24 49 Napisano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Nie wiem czy ktoś już wrzucał Filmik z serii czemu nie powinieneś grać w Forzę na budżetowym PCcie Typ ma GTX 760 i kręcona i5 750/60Bardzo ciekawa analiza optymalizacji na różnych detalach. A właściwie jej braku. Edytowane 6 Stycznia 2017 przez deton24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KILLER289 1 Napisano 6 Stycznia 2017 Nie wiem czy ktoś już wrzucał Filmik z serii czemu nie powinieneś grać w Forzę na budżetowym PCcie Typ ma GTX 760 i kręcona i5 750/60Bardzo ciekawa analiza optymalizacji na różnych detalach. A właściwie jej braku.Dziwne podejście ponieważ GTX 760 to już bardzo stara konstrukcja, wiem ponieważ sam takową miałem nie tak dawno. Po przesiadce na GTX 1060 skok w wydajności jest kolosalny i te 60 fps mam niemal cały czas (jedynie w mieście spadki są do 35 fps). FH3 ma doskonałą grafikę, miejscami efekty i szczegółowość jest na poziomie fotorealistycznym i wymaganie płynności na poziomie 60fps na kracie która ma dobre 5 lat to trochę zbyt naiwne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jankesdz 0 Napisano 6 Stycznia 2017 (edytowane) @2x UPNie twierdzę że ta gra to cud optymalizacji bo obok takiego nawet nie stała ale kompletniej tragedii jak na 2016 nie ma.Data premiery gry 27 września, data filmiku 3 października. Pokaż mi inną grę z zeszłego roku, która chodziła dobrze bez patcha.Testy na LGA1156, które nie zachwycało przepustowością pamięci i komunikacją poprzez NB, dopiero SB poczyniło większe zmiany a FH3 zdaje się obciążać wyraźnie nawet nie CPU i GPU ale resztę infrastruktury. Sam i5 750 ma już ponad 7 lat co też dokłada swoje. Mój komp za 7000 z 2001 ledwo uruchamiał gry z 2004/2005 na low także nie jest źle. Mamy też forumowicza ze sprzętem nawet nieco gorszym pod pewnymi względami i nie narzeka w sumie. Nie liczyłbym na to, ze poprawią coś w kwestii optymalizacji, a poza tym gra nie działa wcale tak źle skoro jestem w stanie grać dość komfortowo na swoim PC'cie na nie najniższych detalach z dość płyną rozgrywką. Większa nagana należy się za niekompetencję. Błąd na błędzie przy starcie, zawirowania z kontami i wersjami, crashe czy ostatnie zamieszanie z patchem gdzie PCtowcy musieli czekać 3 dni na ogarnięcie sprawy. Edytowane 6 Stycznia 2017 przez jankesdz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Thorns Napisano 6 Stycznia 2017 dziś wypuścili znowu patch i po ściągnięciu ludzie maja problemy z uruchomieniem gry w porę przerwałem ściąganie. bravo MS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FXmAniac 0 Napisano 7 Stycznia 2017 A jaka wersja patcha sprawia problemy? U mnie ściągnęło wczoraj 1.0.39.2 i wszystko wydaje się działać. Piszesz o tym, czy jest jeszcze jakiś nowszy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Thorns Napisano 7 Stycznia 2017 A FullScreen włącza Ci się prawidłowo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jankesdz 0 Napisano 7 Stycznia 2017 Grałem przez 2-3h zaraz po wypuszczeniu 1.0.39.2 i 0 problemów. Na starcie miałem grę w oknie ale zwykłe alt+enter załatwiło sprawę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sensation 0 Napisano 8 Stycznia 2017 Myślicie ze gra wyjdzie na steama? , quantum break też miało być tylko microsoft store Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deton24 49 Napisano 8 Stycznia 2017 (edytowane) Nie sądzę.Remedy robiło wcześniej inne gry, z różnymi wydawcami. Wyglądają na bardziej niezależnych, choć od Alana są pod egidą MŚ.Tam im się sprzedaż chyba nie specjalnie udała jakoś i dlatego ten Steam. Zaś Playground Games od początku robi tylko Forzy, i tylko dla MS, tylko nagle interesy się trochę pokryły, to zrobili łaskę, i pod pretekstem multiplatformowości dali coś dla pecetowców, kasując jak na konsolach, i całej ręki w postaci Stema bym się nie spodziewał, bo gra raczej na siebie zarobiła.Tyle Edytowane 8 Stycznia 2017 przez deton24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
scratix 35 Napisano 8 Stycznia 2017 Cena na steamie pewnie i tak byłaby większa od tej M$. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwietas 0 Napisano 8 Stycznia 2017 Nie zrobią chociażby ze względu na play anywhere, gdzie bez problemu możesz z PC przejść na konsolę i odwrotnie. Live'a masz i tu i tu + save'y w chmurze i nie ma z tym problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kazubin 0 Napisano 8 Stycznia 2017 (edytowane) Zaś Playground Games od początku robi tylko Forzy, i tylko dla MS, tylko nagle interesy się trochę pokryły, to zrobili łaskę, i pod pretekstem multiplatformowości dali coś dla pecetowców, kasując jak na konsolach, i całej ręki w postaci Stema bym się nie spodziewał, bo gra raczej na siebie zarobiła.TyleDla łaski? Myślałem, że dla kasy. Cóż może masz rację i dadzą nam FH3 za darmo Edytowane 8 Stycznia 2017 przez Kazubin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheDejoo 0 Napisano 8 Stycznia 2017 Mój sprzęt to GTX 950 2GB12GB DDR3i5 750 2.67gHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk21pl 121 Napisano 8 Stycznia 2017 nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach