Ja nie wiem co nowe pokolenie by miało, a co nie, ale dla mnie osobiście, mojej sytuacji życiowej i biznesowej to moje życie z miejsca by się polepszyło o 1000% Zamiast płacić ok 2500zł miesięcznie (w przyszłym roku pewno ok 3000zł) miałbym je dla siebie Ale co z tego skoro na może rok byłoby ok, ale potem w wyniku zrujnowania całej gospodarki i zapaści kraju mimo braku podatków nikogo by na nic nie było stać
Kierunkowo antysocjalistyczne pomysły konfy są ok, ale w takim kraju jak Polska to nigdy nie przejdzie. Po za tym oni nie widzą jaką mamy wielką wymianę gospodarczą z UE i z kim byśmy niby mieli robić interesy ? Z Chinami ? Można i tak myśleć, ale to nierealne. No i do tego z ich poglądami anty LGBT, antysemickimi, anty imigracyjnymi to żadne poważne państwa i firmy nie chciały by mieć nic wspólnego bo tak dzisiaj wygląda świat, czego zdaje się nie chcą widzieć. Skazani byśmy byli na: Rosję, Białoruś, Indie i Chiny czyli dno i metr mułu. Bo żadna firma nie chciałaby by być "passe" i inwestować w kraju systemowo homofobicznym i rasistowskim. Zobacz co się działo z gospodarką np. RPA od lat 80tych ?
Do konfederacji z jakiś powodów te argumenty nie przemawiają.
Napisałeś że odstawał - nie odstawał, później piszesz "tanie AMD" - nie, on nie był tani, był wręcz drogi jak na serię 5 Zaczynasz się motać w argumentach, osobiście nie napisałem w tym temacie nigdzie czy 5600X się zestarzał dobrze, nie napisałem nigdzie czy dziś jest wystarczający w grach, tylko i wyłącznie punktowałem to w czym nie masz racji
Nie chodziło mi tu o premierę serii 2000, tylko bardziej to że (tu uściślając) jeszcze do września 2020 był topem