Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Pomaranczowka

LG L7 II P710

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć! ;)

Sprzedam LG L7 II P710.

Telefon służył mi dzielnie przez około 3 lata. Kupiłem nowy, dlatego chcę, żeby posłużył jeszcze komuś.

Jak na swoje lata ma ekran w stanie niemal bardzo dobrym, czyli zero zmatowień, przetarć (folia była, ale odpadła :lol2: ) kilka bardzo drobnych rysek jest, ale widać je dopiero pod światło. Za to tył telefonu no nie będę ukrywał to porażka, nie widział pokrowca. :E

Sprzęcik chodzi na Cyanogenie 11 (Android 4.4.4), jako tako płynnie, jedynym mankamentem po instalacji jest jakość dźwięku wydawanego z głośnika z tyłu, jak się przesadzi z głośnością to trzeszczy.

MOGĘ ZAINSTALOWAĆ ORYGINALNEGO ANDROIDA na prośbę kupującego.

NIE BAWIĘ SIĘ W GWARANCJE.

BATERIA ORYGINAŁ - dlatego trzyma się ledwo, co noc musi leżeć pod ładowarką, jak ktoś przegląda internet, facebooka itd. nałogowo to i w dzień.

Posiadam ładowareczkę (jak znajdę to oryginalną :E ), papierki i pudełeczko. Słuchawek niestety brak bo LG odwaliło lipę i się rozsypały po kilku dniach.

Myślę, że wszystko uczciwie wypisałem, więcej grzechów nie pamiętam. Myślę, że jest wart 150zł + koszty przesyłki.

Pisać PW! :P

keg6bp.jpg

2zhff40.jpg

16b1021.png

hvdit0.png

Edit:

2zdqc03.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...