Caleb DM 0 Napisano 16 Listopada 2016 Nope...ja też kody wczoraj dostałem ,chociaż nigdy Xboxa nie miałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bbandi 2258 Napisano 16 Listopada 2016 (edytowane) Gierka wymiata i tyle , śmiga elegancko . Efekty pogodowe cudowne Edytowane 16 Listopada 2016 przez bbandi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barti_Srarti 8 Napisano 16 Listopada 2016 (edytowane) Na meila dostaliscie kody czy gdzie ? ok,mam juz. Edytowane 16 Listopada 2016 przez Barti_Srarti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość RMS_84 Napisano 16 Listopada 2016 Niestety ale gry od wielu lat są celowo skrócane, bo można wydać płatne dlc, bo można przerzucić do innych projektów itp.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwietas 0 Napisano 17 Grudnia 2016 Szybkie pytanie. Ten gwiazdkowy bonus jest chwilowy i skorki oraz postacie swiateczne znikna w styczniu, czy to juz zostanie w ekwipunku na stale? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dymian 2 Napisano 18 Grudnia 2016 Od 2 miesięcy nie zaglądałem do GoW4- wbijam dzisiaj- klops- nie da się zalogować do xbox live- ręczne wbicie w xbox live wyrzuca błąd 0x406. Jak nie przeboje ze ściąganiem, to teraz jak człowiek nie da się pograć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
z1k 180 Napisano 8 Lutego 2017 od kiedy gra wazy 100Gb ? pol roku temu ważyła 35GB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ODIN1985 0 Napisano 8 Lutego 2017 Na premiere wazyla 80 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
z1k 180 Napisano 8 Lutego 2017 tak sory mi sie walenlo 79.5Gb ale teraz 100 Gb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwietas 0 Napisano 9 Lutego 2017 Jest ktos chetny na Horde na wariacie? Z randomami nie ma co grac, bo potrafia sie obrazic i na 49 fali wyjsc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamparcicho 2326 Napisano 16 Lutego 2017 Serio? Update 250 giga http://www.game-debate.com/news/22322/microsoft-releases-248gb-patch-for-gears-of-war-4-on-windows-10-pc?&page=2#discussForm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
z1k 180 Napisano 16 Lutego 2017 ja nic nie mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szambo 1041 Napisano 23 Lutego 2017 O qrde... 100 GIGA? Musze sobie najpierw nowy dysk kupic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Byun 0 Napisano 23 Lutego 2017 Kurcze pograłbym se w to ale mój piec tego nie pociągnie. Pamiętam godziny spędzone przy xboxie 360 w trybie horda ze szwagrem. Fajnie było... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sthEn 0 Napisano 10 Maja 2017 Wow, słyszałem, że gra jest dobra, optymalizacja świetna, i w ogóle warto... ale jak wczoraj zobaczyłem do ściągnięcia 125 GB to się popłakałem No nic, na noc kompa zostawiłem, ściągnięte, ale w pracy nie pogram zbytnio... do wieczora 125 GB... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azgan 8275 Napisano 10 Maja 2017 (edytowane) Odświeżę sobie Gears of War 4 Bawiłem się świetnie przy tym tytule a w tym roku jest straszna bryndza przynajmniej jak na razie . Mówicie że gra się rozrosła? Pewnie przez nowe mapki do multi . Edytowane 10 Maja 2017 przez azgan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk21pl 117 Napisano 10 Maja 2017 Tak płatne:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azgan 8275 Napisano 10 Maja 2017 Yyy ale darmowe też miały być do multika GoW4 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwietas 0 Napisano 13 Maja 2017 Mapy sa darmowe, ale jesli chcesz stworzyc prywatna sesje na tych nowych mapkach to musisz miec season passa. Normalna gra na multi na tych mapkach jest za free, ale to gra losowo wybiera na jakiej mapie gramy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ghostdragon 0 Napisano 9 Czerwca 2017 Można już pobierać "demo" 10-godzinne, do pobrania tylko 102,9 GB lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlindObserver 3547 Napisano 9 Czerwca 2017 Ty się ciesz, bo przed patchem pobierałbyś 30 GB więcej. Dopiero teraz wprowadzili do gry kompresję xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bbandi 2258 Napisano 9 Czerwca 2017 Ja to ograłem pare miechów temu i na "szczęście" ściągałem chyba ze 60GB, 102 to już cios Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uniucz 0 Napisano 9 Czerwca 2017 jak to ściągnąć moze ktos poda jaki ślink do wersji pc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominix1910 505 Napisano 9 Czerwca 2017 jak to ściągnąć moze ktos poda jaki ślink do wersji pc? Przez sklep MS, szukasz gearsów, powinna być do wyboru wersja demo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B3rCik 0 Napisano 9 Czerwca 2017 (edytowane) Próbowałem pobrać, poddałem się. Przez jakieś 6-7 godzin zaciągnęło może z 15 GB. Prędzej ta promocja się skończy niż zagram. Edytowane 9 Czerwca 2017 przez B3rCik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach