Dzięki spróbowałem.
To jedyny sposób na którym działa TV. Uruchomiło się na jednym z kabli. Tym krótszym- jest on bardziej naciągnięty.
Gdy podłączam DP, telewizor znów ginie- brak sygnału, i nie widać go w sterowniku jak i w ustawieniach ekranu.
Znów na reklamację?
W umówie najmu, najemnca podaje adres pod który ma być eksmitowany bez tego umowy nie ma. W razie jakichkolwiek problemów z najemcom eksmisja będzie szybka.
No to gdzie jest twoje źródło informacji o polityce? TVN na przemian z TVP. Po wypowiedziach można tak stwierdzić. No i musze cię zmartwić. Twoi ulubieni politycy "opozycji" też występują w tych samych gównianych studiach na YT co Mentzen. Peszek
OC czy UV w twoim przypadku?
Ale tak jak Kadajo napisal, znaczy ze przesadzone😁
Swoja droga ktos wie czy sa negatywne efekty zbyt wyzylowanego UV na sama karte?
Te reklamy w Tmobile to się zgadzam, bardzo nękające. Również widziałem linki do ofert w których link nie działał. Przeszedłem do Orange Flex również ze względu na esim aby mieć do zegarka. I nie rozmawiam z żadną obsługą klienta, i bardzo mi z tym dobrze. Jednak internet na dużym osiedlu w Krakowie to dno, 5-10mbit/s. Nie da się tego użyć nawet jako backup internet gdyby światłowód padł, bo to po prostu bieda internet.