Forum PCLab.pl: Red Dead Redemption 2 - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

  • (510 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 416
  • 417
  • 418
  • 419
  • 420
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Red Dead Redemption 2 Wersja PC oficjalnie 5 listopada 2019 roku

#8341 Użytkownik jest niedostępny   azgan 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 17576
  • Dołączył: Wed, 04 Lip 07

Napisany 11 Listopad 2019 - 01:25

Phoenixsuple nie wiem co Ci mam powiedzieć? Mnie zadowala taka jakość i płynność w tej konkretnej grze

Dodaj obrazek

jestem przyzwyczajony do grania na konsoli i padzie więc dla mnie to absolutnie żaden problem.

Gram w wyraźnie lepszych warunkach od tego co serwuje XBOX ONE X - lepsza grafika, lepsza płynność, mniejszy lag na sterowaniu padem

Zazdrościć też nie ma czego bo wiadomo że mogłoby być lepiej. Osobiście wole grać na większym ekranie OLED w 4K niż kombinować z WQHD i 144Hz.

Gra jaka jest każdy widzi. Rozgrywka tutaj jest powolna to nie jest dynamiczna gra więc można postawić na lepszą jakość obrazu jeśli wolisz więcej klatek to w jakości z XOX na sprzęcie Twojej klasy spokojnie pograsz w praktycznie stałych 60k/s i 4K - kto co woli , kto co lubi.

Możliwości konfiguracji masz multum więc każdy dobiera je pod siebie a ja obrałem właśnie taki kierunek i z efektów jestem zadowolony :).

Zamieściłem swoje ustawienia, bo byłem o to proszony a nie po to by się spierać czy przekomarzać a tym bardziej coś udowadniać, bo kompletnie mi na tym nie zależy.

Gram i cieszę się, że udało mi się znaleźć dobre ustawienia pod mój sprzęt balansujące między jakością a wydajnością - tyle albo aż tyle.

EDIT:


Zobacz postskunRace, o 11 Listopad 2019 - 00:34, napisał(a):

Zapisałem sobie, jak już będę grał to sobie je wrzucę, i jak z klatkami w takich ustaniach ?


Zobacz postkadajo, o 11 Listopad 2019 - 00:35, napisał(a):

Czyli na twoich będę miał w okolicach 30 w 4k na swoim RTX1070 i tak mam zamiar ograć u siebie na Oledzie ten tytuł. Dodaj obrazek


Dodałem screena z wynikami

Jak robiłem test to jakość oświetlenia była ustawiona na średnie a GI na wysokie - tak jak polecałem żeby sobie przestawić.

PS> Tak wiem że ten Benchmark nie jest najlepszy ale miało być na szybko

Ten post był edytowany przez azgan dnia: 11 Listopad 2019 - 02:12


#8342 Użytkownik jest niedostępny   Patrol619 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 148
  • Dołączył: So, 12 Gru 09

Napisany 11 Listopad 2019 - 02:08

Boże ta gra jest niesamowita. Właśnie przeszedłem misję gdzie z Lennym idziemy do baru :D Dawno się tak nie uśmiałem :D

#8343 Użytkownik jest niedostępny   Gronek31 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 153
  • Dołączył: Cz, 23 Kwi 15

Napisany 11 Listopad 2019 - 03:16

Zobacz postazgan, o 11 Listopad 2019 - 00:29, napisał(a):

Chcieliście moje ustawiania na jakich gram w 4K (TV + padzik)

Dodaj obrazek


Synchronizacja pionowa włączona? Czy nie lepiej wyłączyć? No chyba, że aż tak bardzo szarpie obraz przy 30fps.

A tak poza tym. Na razie za dużo nie przeszedłem bo dopiero w weekend zacząłem grać w pełni fabułę i zastanawiam się gdzie są te rzeczy które R* obiecał do wersji specjalnej czy jak to tam się zwało(tej najtańszej). Głównie o konia się rozchodzi bo ta łaciata pokraka to powolna jakaś :E
Pytanie też mam, jak się zmienia amunicję ze zwykłej na inną, bo kupiłem do rewolweru jakąś szybszą za 2$ ale jak się przy wyborze broni pokazują pod bronią "zwykła <>" ale nie da się tego kliknąć ani żadnym klawiszem zmienić?

Ogólnie jakoś nie narzekam bardzo na swoim pc na działanie gry, bo w ogóle odpaliła nie tak jak u innych, jedynie crashe były jak zmieniałem np ustawienia prędkości myszy w trakcie gry :lol2:
Tak trochę nie fajnie bo człowiek w tygodniu ma pracę, trening i jedynie weekend mu zostaje żeby zamiast spędzić 8 godzin w pracy to spędza je przed kompem :D ale wkurzające jest to jak pod sam koniec misji przy której straciło się godzinę, nagle.... już prawie autozapis, dolary wpadają na konto.... i dupa crash gry :(

Jeszcze co do grafiki gram na teksturach ultra a reszta to takie średnie/wysokie. Co do TAA, FXAA, MSAA to wszystko wyłączone. Bo TAA jak dla mnie mydło robi straszne aż oczy bolą. Dziwnie zachowujące się drzewa jakby miały zespół touretta owszem przy TAA nie występują ale jak się wyłączy też FXAA też nie ma, a poszarpanych krawędzi to ja tam nie widzę. Nawet lepsza ostrość moim zdaniem jak mam wszystkie wyłączone.
Ciekawią mnie jedynie takie artefakty dziwne czarne cienie, podczas burzy, jakby ktoś nałożył obraz na obraz, miał ktoś coś takiego? I tak sprawdzałem na włączonym TAA czy FXAA ale tak samo.

#8344 Użytkownik jest dostępny   mlynos 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 926
  • Dołączył: So, 12 Gru 09

Napisany 11 Listopad 2019 - 03:51

Pograłem dzisiaj 5h, w tym 3h z Lasso i wywaliło mi gre :/ Fakt, faktem w tych 3 godzinach nie miałem żadnego freez'a, ale równo wybviło 3 godziny i widziałem już pulpit. Wkurzyłem się, wyrzuciłem w wuj Lasso i wolałem grać tyle ile chce z freez'ami :E

#8345 Użytkownik jest niedostępny   Mr Kwolf 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 684
  • Dołączył: Pt, 10 Lis 17

Napisany 11 Listopad 2019 - 04:05

Zobacz postGronek31, o 11 Listopad 2019 - 03:16, napisał(a):

Synchronizacja pionowa włączona? Czy nie lepiej wyłączyć? No chyba, że aż tak bardzo szarpie obraz przy 30fps.
Jeszcze co do grafiki gram na teksturach ultra a reszta to takie średnie/wysokie. Co do TAA, FXAA, MSAA to wszystko wyłączone. Bo TAA jak dla mnie mydło robi straszne aż oczy bolą. Dziwnie zachowujące się drzewa jakby miały zespół touretta owszem przy TAA nie występują ale jak się wyłączy też FXAA też nie ma, a poszarpanych krawędzi to ja tam nie widzę. Nawet lepsza ostrość moim zdaniem jak mam wszystkie wyłączone.
Ciekawią mnie jedynie takie artefakty dziwne czarne cienie, podczas burzy, jakby ktoś nałożył obraz na obraz, miał ktoś coś takiego? I tak sprawdzałem na włączonym TAA czy FXAA ale tak samo.



Tez wyłaczylem TXAA ,no nie dam rady,serio,nawet jak dam wyostrzenie nie maxa to to jest takie mydlo,ze czuje sie jakbym gral w 720p,tak nie moze byc.
Na razie gram bez niczego bo ostrosc taka jak trzeba choc tez potwierdzam mam jakies dziwne cienie wokolo np drzew,z tym ze i ta to jest chyba lepsze niz to mydło.

Na Vulkanie gram juz kilkanascie godzin i ANI jednego crasha czy freeza
,mam gre na SSD.
Natomiast to i tak wszytko blednie.
Blednie bo ta gra to oskar za scenariusz,postacie ,jakosc dialogów,przerywniki filmowe.
W tej grze nawet schody skrzypią jak sie włazi na pierwsze pietro jakiejs kanciapy.
Arthur ginie mi po spadla belka od dachu na budowie jakiejs chaty,akurat stalem pod ... :lol2:
Zastanawiam sie ile tu jest jeszcze takich detali poukrywanych ,bo cos czuje ze jeszcze wiele wody uplynie w Wisle zanim do wszystkiego sie dojdzie.
Gra Miazdzy wszytsko i chyba juz drugiej takiej gry nie bedzie,wiec cieszmy sie ze dane jest nam grać w tą gre tfu perełke. ;)

Ten post był edytowany przez Mr Kwolf dnia: 11 Listopad 2019 - 04:18


#8346 Użytkownik jest niedostępny   .PaVLo. 

  • n_inżynier
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3001
  • Dołączył: Pn, 04 Cze 07

Napisany 11 Listopad 2019 - 06:47

Zobacz postlukadd, o 10 Listopad 2019 - 19:36, napisał(a):

Bo MSAA już x2 zżera tyle mocy co podbicie skalowania rozdzielczości o 25%Bo z MSAA + FXAA wszystko miga nawet w 4k, do tego pojawiają się artefakty obrazu. Całe gałęzie drzew/krzewów potrafią znikać i migać, kolory się zmieniać/zniekształcać na drobnych elementach itd. Gra totalnie nie jest przystosowana do grania bez TAA. Więc większość gra TAA+dobre wyostrzanie=największa stabilność obrazu.

Nie zrozumiałeś, chodziło mi o to, aby wszystkie te trzy opcje wyłączyć TAA, FXAA i MSAA. Jak włączyłem samo FXAA to miałem właśnie jakieś anomalie na dole ekranu z zanikaniem menu i interfejsu.


Zobacz postazgan, o 11 Listopad 2019 - 00:29, napisał(a):

Chcieliście moje ustawiania na jakich gram w 4K (TV + padzik)

No w końcu, bo jakieś 10 stron wcześniej o to prosiłem ;). Dzisiaj sprawdzę jak to się sprawuje u mnie w 1440p, a jutro już w 4k :D

Ten post był edytowany przez .PaVLo. dnia: 11 Listopad 2019 - 07:12


#8347 Użytkownik jest niedostępny   joloxx9 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3333
  • Dołączył: Nd, 20 Wrz 09

Napisany 11 Listopad 2019 - 07:13

Zobacz postlukadd, o 10 Listopad 2019 - 11:51, napisał(a):

dokumenty/rockstar games/RDR2/settings

Usuń ustawienia/save w tym folderze(wcześniej zrób kopię)


system.xml

Możesz w tym pliku spróbować zmienić na inne API
<API>kSettingAPI_DX12</API>
<API>kSettingAPI_Vulkan</API>

Więcej nic mi nie przychodzi na myśl bo jak łupię w to całymi dniami i gra stabilna jak skała u mnie.

Dzieki wielkie, pomoglo! Stety niestety ale musze grac w vulkan bo w dx12 gra sie nawet nie odpala :E

Zobacz postSmogsmok, o 10 Listopad 2019 - 13:27, napisał(a):

Wystarczyło usunąć folder rockstar w moich dokumentach, tam masz zapisane ustawienia.

Wywalilem gre + wszystko od rockstara, kazalem im usunac wszelkie slady po swojej dzialanosci, nie sadzilem, ze zostawia cos po sobie, druga sprawa, nie mialem nawt czasu na szukanie i bawienie sie w takie pierdoly :)

#8348 Użytkownik jest niedostępny   lukadd 

  • there is a near zero risk
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 15470
  • Dołączył: Wt, 24 Kwi 12

Napisany 11 Listopad 2019 - 08:12

@Up
No to tylko się cieszyć. Vulkan raczej działa w tej grze stabilniej i wydajniej, szczególnie na minimalnym fps i pod kątem przycinek. Do dx12 pewnie gdzieś brakuje ci jakiejś paczki w windzie. Ktoś gdzieś tu chyba nawet wrzucał co do instalować.

Zobacz post.PaVLo., o 11 Listopad 2019 - 06:47, napisał(a):

Nie zrozumiałeś, chodziło mi o to, aby wszystkie te trzy opcje wyłączyć TAA, FXAA i MSAA. Jak włączyłem samo FXAA to miałem właśnie jakieś anomalie na dole ekranu z zanikaniem menu i interfejsu.


Zrozumiałem, jak nawet z msaa są artefakty to bez dojdzie jeszcze więcej migotania.

Ta gra ma nawalona tyle efektów, że nie stety mrowienie na cieniach, odciciach oświetlonych i cieniowanych trawach to norma. Migajace liście drzewa to samo.
To bym jeszcze być może przebolał w 4k bo obraz jest ostry bez aa

Ale to nie jest najgorsze bo bez TAA pojawiają się artefakty i bugi w wyświetlania grafiki. Potrafią znikać i nagle pojawiać sie całe gałęzie na drzewach, krzewach występują artefakty związane z przeklamaniami kolorów.
Mam screeny tych różnych anomalii i mogę nagrać filmiki z nimi. Idziesz 3 kroki w do przodu znika gałeź na drzewie, 3 kroki w tył i się pojawia. Pewnie po części to wina sterów i po części silnika i zastosowanych efektów. Być może to poprawia w patchach i nowszych sterach wtedy pomyślę o graniu bez TAA.

Ogólnie gra była optymalizowana i dopieszczana pod konsole z taa i dla tego też jest tak a nie inaczej z AA off na pc.

Ten post był edytowany przez lukadd dnia: 11 Listopad 2019 - 08:44


#8349 Użytkownik jest niedostępny   joloxx9 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3333
  • Dołączył: Nd, 20 Wrz 09

Napisany 11 Listopad 2019 - 08:25

Zobacz postlukadd, o 11 Listopad 2019 - 08:12, napisał(a):

@Up
No to tylko się cieszyć. Vulkan raczej działa w tej grze stabilniej i wydajniej, szczególnie na minimalnym fps i pod kątem przycinek. Do dx12 pewnie gdzieś brakuje ci jakiejś paczki w windzie. Ktoś gdzieś tu chyba nawet wrzucał co do instalować.

Poszukam bo ciekawy jestem jaka jest roznica, co do samej plynnosci itd gra dziala calkiem ok mieszanka ultra z wysokimi w 1440p i mam 65-70 fps wiec jest miodzio w porownnaiu z konsola.

@EDIT

Chwila szperania w necie i znalazlem na reddicie identyczny przypadek, znacznie wieej ludzi ma ten problem na RTX, wielu z nich pomoglo doinstalowanie pakietu "Direct Graphic Tools".

Ten post był edytowany przez joloxx9 dnia: 11 Listopad 2019 - 08:30


#8350 Użytkownik jest niedostępny   lukadd 

  • there is a near zero risk
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 15470
  • Dołączył: Wt, 24 Kwi 12

Napisany 11 Listopad 2019 - 08:50

Zobacz postMr Kwolf, o 11 Listopad 2019 - 04:05, napisał(a):

Natomiast to i tak wszytko blednie.
Blednie bo ta gra to oskar za scenariusz,postacie ,jakosc dialogów,przerywniki filmowe.
W tej grze nawet schody skrzypią jak sie włazi na pierwsze pietro jakiejs kanciapy.
Arthur ginie mi po spadla belka od dachu na budowie jakiejs chaty,akurat stalem pod ... :lol2:
Zastanawiam sie ile tu jest jeszcze takich detali poukrywanych ,bo cos czuje ze jeszcze wiele wody uplynie w Wisle zanim do wszystkiego sie dojdzie.
Gra Miazdzy wszytsko i chyba juz drugiej takiej gry nie bedzie,wiec cieszmy sie ze dane jest nam grać w tą gre tfu perełke. ;)

Smaczków jest cała masa i jeszcze więcej :D
Zwróć uwagę jak jedziesz koniem. Wsłuchaj się w odgłosy jakie wydaje podczas poruszania się po różnych powierzchniach. Drewniany most, sucha ubita ziemia, błoto, kamienie, trawa, skaliste podłoże, las i łamane gałęzie itd. Poezja dla zmysłów.

Ja chyba będę w to cała zimę grał, jak wypicuje single to biorę się za online :E

Ten post był edytowany przez lukadd dnia: 11 Listopad 2019 - 09:01


#8351 Użytkownik jest niedostępny   marcion1408 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1042
  • Dołączył: Wt, 24 Sty 12

Napisany 11 Listopad 2019 - 09:45

Odnośnie do RAM'u, bo ktoś wcześniej pytał :)

Ja mam 12GB i zużycie podczas gry nie przekracza 9GB. Takie rzeczy jak przeglądarka, steam, itp. Są zgaszone.

#8352 Użytkownik jest niedostępny   AndrzejTrg 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 831
  • Dołączył: Pt, 21 Cze 19

Napisany 11 Listopad 2019 - 09:52

Zobacz postmarcion1408, o 11 Listopad 2019 - 09:45, napisał(a):

Odnośnie do RAM'u, bo ktoś wcześniej pytał :)

Ja mam 12GB i zużycie podczas gry nie przekracza 9GB. Takie rzeczy jak przeglądarka, steam, itp. Są zgaszone.


Ja mam 8 i zużycie na poziomie 6,5.




Gra jest niesamowita, śmigasz sobie do misji głównej, q po drodze tyle się dzieje że o niej zapominasz i robisz coś pobocznego. Mam drugi rozdział, i chyba nie dojdę do misji od Javiera Escuella, ponieważ tyle się po drodze dzieje... Znalazłem te dwie sztabki zlota, sprzedałem, ale niewiem w co inwestować, jakiś tip?

#8353 Użytkownik jest niedostępny   lukadd 

  • there is a near zero risk
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 15470
  • Dołączył: Wt, 24 Kwi 12

Napisany 11 Listopad 2019 - 10:06

Z kasą jest pewien minus w grze. Bo mamy jej stanowczo za dużo.

Kup sobie jakiegoś araba w stajni, bronie, ulepszoną amunicje, ulepszenia dla konia nowe siodła itd.

Zawsze możesz też przewalic w pokera :E lub pomnożyć jak się uda.

Ten post był edytowany przez lukadd dnia: 11 Listopad 2019 - 10:07


#8354 Użytkownik jest niedostępny   Reddzik 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1929
  • Dołączył: So, 12 Maj 12

Napisany 11 Listopad 2019 - 10:15

@azgan
Jak dorwę wersję PC, to jestem ciekaw czy twoje ustawienia dadzą radę u mnie na 1080p. Też zamierzam grać na padzie, jak widzę, te różne przyciski, zresztą wolę sobie usiąść na kanapie i pyknąć gierkę na padzie. Aktualnie gram na PS4 Slim.

@lukadd
Wydaje mi się, że jak przejeżdżałem przez drewniany most, czy nawet wyłożenie przejazdu drewnianego na torach, to coś było słychać, ogólnie dźwiękowe smaczki mogą mi uciekać :( Przez mój problem ze słuchem.

Najbardziej podobało mi się, jak złapałem pewną damulkę, wrzuciłem na konia, a ta przez całą drogę chciała mnie przekupić żebym ją posłał wolno, nawija ile wlezie, albo zagadał mnie uciekinier, prosił mnie o odstrzelenie kajdan u nóg, długo się zastanawiałem, to ten poszedł powiedział, że poszuka kogoś innego, polazłem za nim, dorwałem dziada, związałem i na konia i prosto do szeryfa.
Tak właśnie lecą punkty honoru :lol2: Jak będę ogrywać drugi raz to będę zmieniać decyzje, by poznać inne smaczki. :thumbup:

#8355 Użytkownik jest niedostępny   marcion1408 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1042
  • Dołączył: Wt, 24 Sty 12

Napisany 11 Listopad 2019 - 10:15

Zobacz postlukadd, o 11 Listopad 2019 - 10:06, napisał(a):

Z kasą jest pewien minus w grze. Bo mamy jej stanowczo za dużo.

Kup sobie jakiegoś araba w stajni, bronie, ulepszoną amunicje, ulepszenia dla konia nowe siodła itd.

Zawsze możesz też przewalic w pokera :E lub pomnożyć jak się uda.



To jak Wy to robicie, że macie jej za dużo ? Mowa tutaj o singlu tak ?

```

Ktoś chętny na online za jakieś 2h ? : )

#8356 Użytkownik jest niedostępny   PowerOfIce 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 10318
  • Dołączył: So, 12 Cze 10

Napisany 11 Listopad 2019 - 10:23

Zobacz postmlynos, o 11 Listopad 2019 - 03:51, napisał(a):

Pograłem dzisiaj 5h, w tym 3h z Lasso i wywaliło mi gre :/ Fakt, faktem w tych 3 godzinach nie miałem żadnego freez'a, ale równo wybviło 3 godziny i widziałem już pulpit. Wkurzyłem się, wyrzuciłem w wuj Lasso i wolałem grać tyle ile chce z freez'ami :E



Mi tam Lasso nie pomogło na freezy ani na DX12 ani na Vulcanie XD juz nie mam cierpliwosci do tej gry i gram sobie poraz 3 w GTA V, moze do konca roku to załataja a jak nie no to chyba nie jest mi pisane grac w rdr2

#8357 Użytkownik jest niedostępny   KonKor 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 814
  • Dołączył: Pn, 23 Paź 06

Napisany 11 Listopad 2019 - 10:32

Zobacz postAndrzejTrg, o 11 Listopad 2019 - 09:52, napisał(a):

Ja mam 8 i zużycie na poziomie 6,5.





No to na pewno swap lata. Wczoraj sprawdzałem i sam proces RDR2 u mnie zajmował 7-8GB, a gdzie winda? Max jaki widziałem to prawie 15GB użyte, a uruchomiony tylko Chrome z tym wątkiem i RDR2. Aż z ciekawości dzisiaj wyciągnę kostki i zostawię 8GB :)

A dobrego konia za darmo (w tej wyższej wersji gry zakupionej) dostaniemy w trakcie misji z polowaniem na niedźwiedzia.

#8358 Użytkownik jest niedostępny   AndrzejTrg 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 831
  • Dołączył: Pt, 21 Cze 19

Napisany 11 Listopad 2019 - 10:36

Zobacz postlukadd, o 11 Listopad 2019 - 10:06, napisał(a):

Z kasą jest pewien minus w grze. Bo mamy jej stanowczo za dużo.

Kup sobie jakiegoś araba w stajni, bronie, ulepszoną amunicje, ulepszenia dla konia nowe siodła itd.

Zawsze możesz też przewalic w pokera :E lub pomnożyć jak się uda.


Bardziej chodziło mi obóz, w co tam inwestować.

#8359 Użytkownik jest niedostępny   pioraj 

  • "Only God Can Judge Me"
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1992
  • Dołączył: Nd, 13 Sty 08

Napisany 11 Listopad 2019 - 10:52

Jakieś sposoby na wyostrzenie TAA ? Mam pasek wyostrzania na maksa, ale dalej do mnie takie wszystko rozmyte... Inny aliasing nie wchodzi w grę. FXAA, no aa wygląda mega słabo.

#8360 Użytkownik jest niedostępny   kadajo 

  • Faster Than Light jump successful
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 13675
  • Dołączył: Wed, 01 Mar 06

Napisany 11 Listopad 2019 - 10:55

A wyostrzenie obrazu z poziomu monitora/TV nie pomaga ?

Ten post był edytowany przez kadajo dnia: 11 Listopad 2019 - 10:55


  • (510 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 416
  • 417
  • 418
  • 419
  • 420
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

7 Użytkowników czyta ten temat
3 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych

  1. gta100,
  2. Sebastiansbk,
  3. essQu