Sprawdź, czy komputer nie jest zainfekowany.
Odinstaluj wszystkie pirackie gry/programy. Usuń ich instalatory, a także wszystkie cracki, aktywatory i generatory kluczy.
Pozbądź się również wszelkich podejrzanych programów i ich instalatorów.
Następnie zainstaluj Avasta, ustaw maksymalną czułość, włącz skanowanie dosłownie wszystkiego, w tym UEFI/BIOS-u, i przeskanuj wszystkie dyski (w tym zewnętrzne) oraz pendrive'y i karty pamięci.
Sprawdź równiez telefony: pozbądź się z nich wszystkiego, co jest lewe/podejrzane i przeskanuj je Avastem.
Ehh, coś nie tak jest z tą teorią skoro trzeba wyszukiwać sytuacje tak bardzo ekstremalne Czekam na atak kosmitów, wybuch wulkanu, czy tradycyjne dla każdego turysty strzelanie się z brygadą śmierci na polu minowym
Mam nieodparte wrażenie, że chyba trochę się przegalopowałeś. No i chyba za dużo turystyki nie zaznałeś, co?
Ale dobra, kontynuujmy zabawę. No to ja napiszę, że moja kobieta jest posiadaczką czarnego pasa w judo, ma przeszkolenie w jednostkach specjalnych Policji, pozwolenie na broń i odbyte 3 tury misji w Afganistanie i Mali. Co teraz? Dalej się mam bać? A jeżeli to o kogo?