No tutaj jeżeli chodzi o system walki to nie zastanawiam się nad efektami typu buff/debuff czyli u mnie ten heropon ( ten śmieszny stworek co dostaliśmy go ) jest nie używany. Co najwyżej zwracam uwagę, że np. ten skill biję duży dmg z pleców a ten z boku itp. Póki co biegam zawsze jako shulk i w party mam dunbana i rey'a bo najszybciej idzie mi czyścić walki. Trochę nie ogarniam tych affinity pointsów - te efekty z affinity point np. dunbana jeżeli odkryje wszystkie bodajże 4 na danym skilu to wszystkie na raz działają ? Oraz jak polepszać stosunki między party - bo w świecie są te specjalne punkty, które wymagają określonego poziomu poziomu więzi, aby móc wejść w interakcje. Do tej pory mogłem zrobić tylko 1 taki punkt i to reyem na początku gry 17 godzin gry za mną.
Panowie pytanko. Trzeci rok używam huaweia P30 pro z którego jestem zadowolony bo właściwie ma wszystko i jest taki kompletny. Zastanawiałem się nad zmianą na coś nowszego z uwagi na brak aktualizacji systemu, delikatne problemy z wifi (połączone ale trzeba długo czekać na otwarcie strony czasami i to na różnych sieciach a po przełączeniu na dane komórkowe strona otwiera się od razu) i ogólnie trochę znudzenie tym samym sprzętem przez 3 lata. Podoba mi się Galaxy s22 bo nie ukrywam ale dość mam obłości i zagiętych ekranów. Prosty ekran i kwadratowa budowa. Warto się przesiadać? Wiem że bateria jest średnia ale też telefonu nie trzymam w rękach cały czas i np ten huawei co mam to jakbym się postarał to do 2 dni dotrzyma. Na indukcji mi zależy bo głównie ładuje w nocy na ładowarce obok łóżka.