Z drugiej strony, przejście z 60 na 100 fps przy gsyncu też robi robotę. Choć bardziej bym powiedział do innego, jestem zdziwiony że przy fhd kumpel ocenia że tej 2070 mu brakuje.
zostaw 2 pamięci, w drugim i czwartym slocie, ustaw ręcznie 3000 i bardzo luźne timingi..
mam tą płytę w kompie syna z ryzenem 3600, pamięci kingston hyper fury 2133, ustawione na ślepo 3000, chodzą od strzała, bios stary. nie bawiłem się więcej, tylko lekkie OC procka..
Rozwiązany dla Ciebie i dla mnie, ale dla innych już nie
Przypominam tylko jaka była wrzawa odnośnie embarga na lpg z Rosji. Zdania były mocno podzielone. Jeżeli chodzi o węgiel ja ogólnie patrzyłem na to w kontekście zabezpieczenia tej zimy i nieco bardziej wybiegałem w przyszłość. Rozumiem niechęć finansowania tej śmierdzącej hołoty, ale pod uwagę trzeba było wziąć i nasze podwórko z naszym społeczeństwem. Teraz tak naprawdę stąpamy po cienkim lodzie. Rząd mówi, że węgla nie zabraknie, kiedy wszyscy dookoła (związani z górnictwem) twierdzą jak jeden mąż, że zabraknie. Cóż, jakoś bardziej wierzę tym drugim.
Bardzo optymistyczny scenariusz, bardzo... Jakoś tego nie widzę i zupełnie nie liczę na taki przebieg sytuacji.