Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

wienzien1

Wymiana Grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałbym wymienić kartę graficzną 7850 2gb, na jakąś kartę graficzną do 1000 zł, co byście polecili w tym przedziale cenowym??

Mój komputer i5-3450, grafika radeon 7850 sapphire 2gb,ram 8gb ddr3, płyta główna asrock b75m-gl, zasilacz be quiet 530w 80 bronze.

Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym się dowiedzieć opinii forumowiczów, dlatego że czytając różne artykuły nie jestem przekonany czy kupić radeona czy geforce. Dlatego liczę na te forum, że ktoś mnie naprowadzi na dobry wybór.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym się dowiedzieć opinii forumowiczów, dlatego że czytając różne artykuły nie jestem przekonany czy kupić radeona czy geforce. Dlatego liczę na te forum, że ktoś mnie naprowadzi na dobry wybór.

Masz masę podobnych wątków na forum. Rusz dupę i poczytaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytałem dużo tematów i nie potrafię wybrać, a Ty jak masz tak marudzić to nie pisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w tym przedziale cenowym radeon to o wiele lepszy wybór ze względu na ilość pamięci, która na obu kartach jest niska, a na geforce-ie zakrawa już o pomstę do nieba

https://www.morele.net/karta-graficzna-gigabyte-radeon-rx-470-g1-gaming-4gb-gddr5-256-bit-3xdp-dvi-hdmi-box-gv-r470g1-gaming-4gd-974870

jedyną sytuacją kiedy wybrałbym geforca to jeśli i tak grasz tylko w gry wymagające mało ilości pamięci np. overwatch, a potrzebujesz dużo mocy obliczeniowej (jednak geforce jest sporo szybszy) bo np. grasz w rozdzielczosci 1440p, czy chcesz uzyskać 144 klatek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...