Szambo 1133 Napisano 6 Października 2022 Spodobało mi się Fogive me Father. Ktoś może polecić coś podobnego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lypton 609 Napisano 6 Października 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Szambo napisał: Spodobało mi się Fogive me Father. Ktoś może polecić coś podobnego? Project Warlock II jest chyba najbliższy pod względem stylu oprawy i rozgrywki. A jak ogólnie o boomer shootery to ION Fury, Dusk, Prodeus, Dread Templar. Edytowane 6 Października 2022 przez Lypton Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
offensive 293 Napisano 19 Października 2022 Szukam jakiejs gierki na 10-15h SP, kompletnie bez online (nawet logowanie/odpalanie) na pada. Musze spedzic troche czasu w samolocie stety niestety. ? Mafia3? Jakis LOTR? Assassin? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejTrg 3116 Napisano 19 Października 2022 8 minut temu, offensive napisał: Szukam jakiejs gierki na 10-15h SP, kompletnie bez online (nawet logowanie/odpalanie) na pada. Musze spedzic troche czasu w samolocie stety niestety. ? Mafia3? Jakis LOTR? Assassin? Assassin's i 10-15h ? chyba pierwsza część. Może coś z serii RE? Alien Izolacja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeIntegroo 800 Napisano 20 Października 2022 (edytowane) del Edytowane 20 Października 2022 przez DeIntegroo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MPro 106 Napisano 28 Października 2022 warto kupić re village + re 3 remake w pakiecie za 130 zł ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sheenek 2296 Napisano 28 Października 2022 Godzinę temu, MPro napisał: warto kupić re village + re 3 remake w pakiecie za 130 zł ? Obydwie swietne gry wiec jak najbardziej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tgolik 1187 Napisano 5 Listopada 2022 W dniu 4.08.2022 o 10:15, Grochukg napisał: a Jakaś strzelanka na dwóch z podziałem ekranu na PC? co polecacie? Na dzielonym ekranie można grać w któregoś z Serious Samów. Niewiele jest takich gier ostatnio a w szczególności na PC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
demisen 98 Napisano 5 Listopada 2022 (edytowane) 10 godzin temu, tgolik napisał: Na dzielonym ekranie można grać w któregoś z Serious Samów. Niewiele jest takich gier ostatnio a w szczególności na PC. Gunscape Kane & Lynch: Dead MenSerious Sam 2 Serious Sam 3 BFE Call of Duty Black Ops 3 Gears of War 4 Gears of War 5 Resident Evil 6 Call of Duty WW2 Borderlands 2 Unreal Tournament 3 Left 4 Dead 2 Space Beast Terror Fright Screencheat Edytowane 5 Listopada 2022 przez demisen 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
T.m.p1 1829 Napisano 12 Listopada 2022 Polecicie coś nastawionego na mocną, dojrzałą fabułę, z zapadającymi w pamięć bohaterami itd? Żeby zobrazować gust, najlepsze gry ostatniej dekady to dla mnie RDR2 i Death Stranding. Ze starszych to w pamięć zapadły mi Mass Effecty, może pierwszy Dragon Age.. Spec Ops: The Line miał też coś w sobie, BioShocki rewelacja. Raczej nie przepadam za izometrycznymi, klikanymi RPG w starym stylu. Wszystkie Wiedźminy ograne po 2 - 3x.. nie wiem o czym tu jeszcze wspomnieć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sheenek 2296 Napisano 12 Listopada 2022 (edytowane) 32 minuty temu, T.m.p1 napisał: Polecicie coś nastawionego na mocną, dojrzałą fabułę, z zapadającymi w pamięć bohaterami itd? Żeby zobrazować gust, najlepsze gry ostatniej dekady to dla mnie RDR2 i Death Stranding. Ze starszych to w pamięć zapadły mi Mass Effecty, może pierwszy Dragon Age.. Spec Ops: The Line miał też coś w sobie, BioShocki rewelacja. Raczej nie przepadam za izometrycznymi, klikanymi RPG w starym stylu. Wszystkie Wiedźminy ograne po 2 - 3x.. nie wiem o czym tu jeszcze wspomnieć. Cyberpunk i TLoU2 ? Edytowane 12 Listopada 2022 przez Sheenek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
T.m.p1 1829 Napisano 12 Listopada 2022 4 minuty temu, Sheenek napisał: Cyberpunk i TLoU2 ? Cyberpunk ograny, rozczarowanie. TLoU2 niestety chyba nie ma na PC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sheenek 2296 Napisano 12 Listopada 2022 Niestety nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teriajuia 2 Napisano 12 Listopada 2022 Poszukuję gry w którą grałem sporo lat temu i zupełnie nie mogę sobie przypomnieć tytułu. Generalnie gra to taki mass effect, czyli strzelanka z elementami RPG z trzeciej osoby. Pamiętam tylko tyle że na samym początku gry trzeba było wylądować statkiem kosmicznym na bazie kosmicznej (byliśmy dosłownie 1min od miejsca lądowania) i że były różne rasy kosmitów w tym świecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tgolik 1187 Napisano 12 Listopada 2022 52 minuty temu, T.m.p1 napisał: Cyberpunk ograny, rozczarowanie. TLoU2 niestety chyba nie ma na PC. Dla fabuły warto zagrać w Detroit Become Human i Beyound Two Souls. Obie gry z fajnym polskim dubbingiem, dostępne na STEAM. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IceMan75 444 Napisano 12 Listopada 2022 2 godziny temu, T.m.p1 napisał: Polecicie coś nastawionego na mocną, dojrzałą fabułę, z zapadającymi w pamięć bohaterami itd? Żeby zobrazować gust, najlepsze gry ostatniej dekady to dla mnie RDR2 i Death Stranding. Ze starszych to w pamięć zapadły mi Mass Effecty, może pierwszy Dragon Age.. Spec Ops: The Line miał też coś w sobie, BioShocki rewelacja. Raczej nie przepadam za izometrycznymi, klikanymi RPG w starym stylu. Wszystkie Wiedźminy ograne po 2 - 3x.. nie wiem o czym tu jeszcze wspomnieć. Days Gone ? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mexiso 0 Napisano 13 Listopada 2022 Witam Poszukuję gry w którą grała moja narzeczona Gra w stylu Saly's Spa (zarządzanie salonem Spa) Zbierało się tam punkty Karmy Były też dodatkowe poziomy gdzie trzeba było przestawiać ludzi, żeby była pełna Harmonia Z góry dziękuję za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dudzio 81 Napisano 27 Listopada 2022 Czy są tu fani serii Total War? Chciałem dokupić sobie jakąś część, zastanawiam się nad Attilą lub Thrones of Britannia. Która z części jest Waszym zdaniem fajniejsza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madmx 0 Napisano 29 Listopada 2022 Czy na konsoli Xbox serii S jest gra poppy Play time? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slitzer 45 Napisano 10 Grudnia 2022 (edytowane) https://www.gamerevolution.com/guides/694901-poppy-playtime-ps5-ps4-xbox-series-x-s-one-nintendo-switch-release-date Hey, szukam gry dla żony, chce coś podobnego do Fable: The Journey, które już ograła 3x na X360 z kinectem. Gra nie musi być na kinect. Najlepiej w PL wersji (mogą być napisy). Co polecacie ? Platforma PC lub X360/XONE/XSX Edytowane 10 Grudnia 2022 przez slitzer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tarri 1 Napisano 10 Grudnia 2022 Poszukuje gier w klimatach postapo, grałem już w cyberpunka, the last of us etc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanBenedykt 3 Napisano 10 Grudnia 2022 1 godzinę temu, Tarri napisał: Poszukuje gier w klimatach postapo, grałem już w cyberpunka, the last of us etc. Scars above, horizon zero dawn i stalker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barnabeusz 2 Napisano 10 Grudnia 2022 10 godzin temu, slitzer napisał: https://www.gamerevolution.com/guides/694901-poppy-playtime-ps5-ps4-xbox-series-x-s-one-nintendo-switch-release-date Hey, szukam gry dla żony, chce coś podobnego do Fable: The Journey, które już ograła 3x na X360 z kinectem. Gra nie musi być na kinect. Najlepiej w PL wersji (mogą być napisy). Co polecacie ? Platforma PC lub X360/XONE/XSX Może god of war, w sumie wszystkie części Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sznib 43 Napisano 11 Grudnia 2022 15 godzin temu, Tarri napisał: Poszukuje gier w klimatach postapo, grałem już w cyberpunka, the last of us etc. Cała seria Fallout, klasyka gatunku. Ja gram obecnie w "Burnhouse Lane: i bardzo polecam fanom przygodówek. Klimat mega. https://www.gry-online.pl/gry/burnhouse-lane/zf64e0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barnabeusz 2 Napisano 13 Grudnia 2022 Właśnie skończyłem detroit, czy ma może ktoś jakąś polecajkę w podobnym klimacie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach