Skocz do zawartości
Femolo

Szukasz tytułu gry? Jaką kupić grę? Co polecacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Zapewne chodzi o coś z gatunku shoot 'em up?

Przeglądarkowa? Instalowana? Jak stara? 2 lata? 5 lat? 10 lat?

Edytowane przez eM13G

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Instalowana ;d grałem bodajże w jej demo, prawdopodobnie z cda, z przełomu 2000/2001 roku tak sądzę więc dość stara ;d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam gier typu moto gp, niezbyt wymagających jeśli chodzi o wymagania sprzętowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poszukuje gier w które da się grac na podzielonym ekranie. Najlepiej żeby obsługiwały pady. Wiem że jest Fifa i Herosy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam gier typu moto gp, niezbyt wymagających jeśli chodzi o wymagania sprzętowe.

SBK X/2011...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam paru fajnych gier, w które można byłoby zagrać na jednym komputerze (klawiatura i mysz + joypad), najbardziej interesują mnie gry co-op.

Spróbowałem:

* Mari0 - szybko nudzi.

* Little Fighter 2 - gram, ale nie ma takiej frajdy :E

Proszę, polećcie mi jakieś gry. :Up_to_s:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Aule, Redux

Tyle, że w Fifie i Heroes'ach nie masz dzielonego ekranu. ;)

Spider-Man: Friend or Foe

Rally Championship

Need For Speed III: Hot Pursuit

http://www.co-optimus.com/system/4/pc.html i zaznaczcie sobie w filtrze "split screen".

Edytowane przez Mr. 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja szukam gry o marihuanie :D (oprócz Gandzia Farmer)

oraz jakieś sportowej fajnej na pc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szukam gry w przeglądarce internetowej.

Coś w typie tego niestety ta gra od jakiegoś czasu nie żyje i chcę znaleść coś innego :)

Edytowane przez Mit ek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, szukam gry o pociągach ale nie symulatora, chodzi mi o gre w ktorej naszym zadaniem jest zbudować połączenia między miastami, możemy stawiać sygnalizacje. Grałem w nią jakieś 5 lat temu, kupiłem ją w jakimś markecie za 10 zł. Gra nie powalała grafiką na kolana, widok mieliśmy z góry pod kątem, były poziomy w każdym kolejnym poziomie dochodziło kolejne miasto. Za pomoc z góry dziękuje i pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up

Niestety, to nie to. Tamta gra była raczej mało znana.

Edit: Znalazłem ! Gra o którą mi chodziło to Train Empire.

@up

Dzięki za pomoc, naprowadził mnie Twój trop, Twój tytuł plus google i Voilà.

Pozdrawiam.

Edytowane przez mjalowsko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam gry, jej demo bylo w pc world computer 97, 98 albo 99 [przeglądałem archiwum na ich stronie ale nie znalazłem jej].

Był to rts, 3 głównymi surowcami były dynie, jakiś kamien z kopalni i metalowe części rozrzucone po mapie.

Jednostki - np swordsman, archer, również machiny - zarówno wojenne jak i do zbierania dyni.

Ktoś zna?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedyne, co znalazłem to Warzone 2100 z 99 (obecnie Open Source) z jakimś patchem Pumpkin. :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam gry podobnej do FORZY, ale na PC-ta. Grałem w shifty, pro streeta. Co możecie jeszcze polecić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W co mogę zagrać, coś co mnie w jakiś sposób przyciągnie do ekranu, a zbyt wiele czasu nie mam na takie przyjemności po pracy niestety.

Do pewnego czasu przesiedziałem przed BF3 i staram się powrócić, jednak nie mogę się zebrać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W co mogę zagrać, coś co mnie w jakiś sposób przyciągnie do ekranu, a zbyt wiele czasu nie mam na takie przyjemności po pracy niestety.

Do pewnego czasu przesiedziałem przed BF3 i staram się powrócić, jednak nie mogę się zebrać :D

Path of Exile

http://forum.pclab.pl/topic/730374-Path-of-Exile/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W 1999 roku grałem w grę gdzie pływało się łodzią podwodną. Między innymi omijało się kolczaste miny i chyba później walczyło z innymi łodziami. Wszystko w 3D, do wyboru widok TTP i FPP o ile się nie mylę. Widoczność bardzo ograniczona. Wiele nie pamiętam, nie wiem czy w tytule było coś z "Sub" czy nie. Spotkałem się z nią w 1999 ale mogła powstać wcześniej, tego nie wiem.

Jakoś tak sobie o niej wspomniałem bo była zainstalowana na moim pierwszym kompie w którego zaopatrzyłem się pod koniec 1999r.

Btw.

Pamiętam tę gierkę jak przez mgłę. Po poszukiwaniach na google zaczynam mieć wątpliwości czy taka w ogóle istniała :P

Edytowane przez AvengerGT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W 1999 roku grałem w grę gdzie pływało się łodzią podwodną. Między innymi omijało się kolczaste miny i chyba później walczyło z innymi łodziami. Wszystko w 3D, do wyboru widok TTP i FPP o ile się nie mylę. Widoczność bardzo ograniczona. Wiele nie pamiętam, nie wiem czy w tytule było coś z "Sub" czy nie. Spotkałem się z nią w 1999 ale mogła powstać wcześniej, tego nie wiem.

Jakoś tak sobie o niej wspomniałem bo była zainstalowana na moim pierwszym kompie w którego zaopatrzyłem się pod koniec 1999r.

Btw.

Pamiętam tę gierkę jak przez mgłę. Po poszukiwaniach na google zaczynam mieć wątpliwości czy taka w ogóle istniała :P

Aquanox ?

Descent ? :E

Edytowane przez Termez

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiedziałem że oba tytuły które zaproponowałeś to nie to czego szukam ale wygooglowałem Aquanox i wyszło że jest kontynuacją gry o nazwie "Archimedean Dynasty". Po obejrzeniu gameplay'u na yt nie jestem do końca przekonany ale to może być to. Jak widać strasznie mgliście mi się ta gierka przedstawia :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nan oytanie do fanów przygodowek-chodzi mi o tytuly podobne do Tajne akta:Tunguska czyli dwuwymiarowe przygodówki Point & Click.

Czy mozna prosic o jakies ciekawe tytuly ,koniecznie z Polskim tlumaczeniem.

Kupilismy tesciowej laptopa,zainstalowalem wspomniana gre i bardzo jej sie to spodobalo-tego typu gry smigaja spokojnie na lapku z zintegrowana grafika,nie sa zbyt wymagajace.

...a moze sa jakies starsze gry tego typu do sciagniecia za darmo?Po prostu w anglii bede mial ograniczone mozliwosci zakupu tego typu gier z polskim tlumaczeniem....a moze mozna pobrac takie gry w wersji PL -placac oczywiscie-takie gry nie powinny byc drogie .

Bardzo prosze o jakies podpowiedzi.

Edytowane przez oizo76

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam dylemat , myślę nad tym co kupić , Mafia 2 czy Nowy Batman :E , jakies propozycje ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@oizo76

Może Runaway (Runaway: A Road Adventure)?

@Meuron

A skąd mamy wiedzieć co bardziej przypadnie Ci do gustu?

Ja np. nie lubię gier fantastycznych, a za to uwielbiam klimat XX w. w USA. Chyba znasz moją odpowiedź?

Ściągnij sobie dema i zobacz co dla Ciebie fajniejsze.

@Helldude

Mafia II ;]

Edytowane przez Mr. 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi