Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

z1k

GEAR wars 4 pc

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzie, jelsi kupie na allegro klucz do gera to gdzie mam go aktywowac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w windows store

poza tym odsprzedaż kluczy do gier dołączanych do karty graficznej jest niezgodna z licencją

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1fc6844dd6e4.jpg

fd2dfc02c5fa.jpg

ba4e203140ff.jpg

Gra wymiata jest ekstra, dotego ta grafa jest super w 4k mam srednio 59 fpsow minimalne jakie widzialem i to rzadko to 42 przy burzy mocnej i to nie zawsze :E Fabula 8/10 brakuje dokonczenia kilku watkow grafa 9/10

wszystko na ultra procz okulyzacji i AAx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

printscreenem, mi tak samo nie dzialaja ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Działa już kampania coop z graczami XO ? Bo z kumplem na pół bym się zrzucił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dresiq,

działa, ale musicie mieć dwie osobne kopie. Chciałem pyknąć tak jak mówisz i problem polega na tym, że nawet po ustawieniu Twojego profilu, do którego gra jest przypisana, jako profilu głównego (czy domowego - nie pamiętam jak to dokładnie szło) dzięki czemu Twój kumpel na swoim koncie na konsoli mógłby zagrać w gyrosy zainstalowane na konsoli (z Twojego konta). Ale jeśli w tym samym czasie odpalisz swój profil na Win10 to kolega dostanie komunikat o wylogowaniu się z gry. Jednym słowem nie możecie tak jakby równocześnie korzystać z jednej kopii gry na dwóch urządzeniach.

Edit:

Prócz coopa na crossplay'u działa horda i kontra z botami. Krótko mówiąc gracze konsolowi i pececiarze muszą być w jednej drużynie przeciwko botom. Normalna kontra (na crossplayu bez podziału na platformę) jak na razie dostępna była tylko w specjalnych eventach i naprawdę nie widziałem żadnych problemów. Mogliby dodać tą możliwość rozgrywki na stałe, bo przynajmniej pula graczy znacznie by się rozrozła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Tematy

• Odpowiedzi

• Wodotryski graficzne, a rozdziałka to dwie osobne kwestie, więc mieszanie ich blackowym porównaniem imo sensu nie ma. Blackowi pewnie chodzi o to, że w niższej rozdziałce wytracają się detale głównie w oddali, ale to przecież kosztem wytracenia wszędzie detali Ultra na rzecz Medium, które często odstają już zauważalnie gołym okiem. Wyższa rozdziałka jest po prostu lepsza, ale imo 1440p to przy dzisiejszym jakimkolwiek niekijowym sprzęcie sweetspot w temacie jakości i wydajności, ale też ta rozdzielczość, na którą od zawsze czekaliśmy  W rozumieniu, że pamiętam czasy gamingu pecetowego ery wczesnego 3D aż po czasy niemal ostatnie, kiedy wyższa rozdziałka była ucieczką od tych cholernych ząbków. I mordujących wydajność kart graficzych lepiej niż dziś RT antyaliasingu i filtrowania anizotropowego, które często mordowały kartę bardziej niż wyższa rozdziałka, a efekt dawały gorszy. Ciśnienie na wyższą rozdziałkę było po prostu zasadne. I właśnie 1440p jest tą rozdziałką, w której ząbków już w zasadzie nie ma, a nie morduje wydajności tak jak po prostu ładniejsze 4K. Na pewno zobacz sobie, jak w 4K spisuje się karta z segmentu wybranej przez Ciebie i sprzed tylu lat, ile oczekiwałbyś od nowego Radeona. Jak dla mnie 4K jeszcze przez kilka lat będzie opcją typu kupuj odpowiednika 4090 co generację, bo ładowanie się w 4K i kompromisy mi do siebie kompletnie nie pasują.
    • @robercik_Robczewski Bóg zapłać człowieku, na to nie trafiłem..  
    • Koledzy oraz koleżanki, uzupełniał ktoś płyń w w/w aio?  Jest to możliwe czy gra nie jest warta zachodu?. Na mój użytek chłodzenie w zupełności starczy i szkoda by było je wyrzucać z racji niemożności napełnienia?  
    • Ale za ten quest z malarzem i co się odstawiaj w tej posiadlości to należą się kopy i najgorsze kary dla Larian   dawno się tak nie wk****  wiedzą że gra dostaje hopla sam system walki a tym bardziej kamera jak ktoś już jest piętro wyżej nie.. dobra dajmy upierdliwych przeciwników i kilka pięter niech się powkurza no j.... p....  moja noga w tym domu więcej nie postoi ! 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...