Żeby tylko Kaczor nie zarządził sfałszowania tych najbliższych wyborów .
Mogą stawiać za wszelką cenę Kaczyńskiego obok Piłsudskiego. Tyle, że różnica między Piłsudskim a Kaczyńskim jest taka, że Piłsudski jednak coś zrobił dobrego dla Polski, natomiast Kaczka jednak dla Polski zaszkodził i nie powinien się znajdować kiedykolwiek w dobrych słowach na podręcznikach historii.
Cześć Cały czas dyskutuję z serwisem Corsair. Prosili bym nagrał film, który przesyłam też tutaj.
Na telefonie jak byk słychać te nieszczęsne Coil Whine
<klik> Filmik na YT :)
A co tam miało być w Jaworznie? Jeszcze całkiem niedawno był tam spór związany z elektrownią Jaworzno dot. złej jakości węgla oraz upadłości Rafako (nie wiem czy jednak do tej upadłości doszło czy jednak nie).
ZUS jest akurat bardzo niechętny co do rozdawania ogólnie ludziom rent, nawet takim co są po np. amputacjach.
No nieźle się bawią te zgorzkniałe przegrywy i dopiero teraz się dowiaduję, że salon24 to PiS-owskie medium .
A gdzie ja znajdę kebab od Polaka, jak wszędzie w moich okolicach i w promieniu ~50 km kebabownie obsługują tylko lokalne Mustafy, które przyjechały z Turcji, Iranu czy innej Arabii? Ja z kolei mam za daleko do Lublina, gdzie jest lokal z kebabem od Prawdziwego Polaka.
Przede wszystkim to jest odpowiednik i7 tylko serwerowy, ale na twojej będzie działał. I tak to będzie dobre połączenie lepiej to w dzisiejszych czasach niż gołe 4 rdzenie. A co do RX 580 to w niektórych przypadkach dorównuje już takiemu GTX 1070.