Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

romanobeee

GRID 1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. W grze grid 1 mam problem ze sterowaniem. Chodzi dokładnie o skręcanie.. gram na padzie Logitech cordless rumblepad 2. Przy skręcaniu w prawo, a dokladnie po jego skończeniu kierownica nie prostuje się tylko na chwile odbija w lewo i dopiero sie prostuje.

Problem nagrałem na tym krótkim filmiku: http://www97.zippyshare.com/v/mdCl2KU0/file.html

Jak widac na zalaczonym wideo. Kierownica nie prostuje sie tylko odbija w druga stronę...

Ustawienia advanced:

Deadzone 0

Saturation 100

Lienarity 0

Probowałem naprawde wszystkich zmian w advanced ale to nic nie daje... Stery do pada ogarniete, kalibracja.. Nie mam pojecia co dalej robic. Jest to uciazliwe bo samochod przy duzej predkosci bo wyprostowaniu od razu skreca...Z gory dzieki za pomoc. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkim bardzo dziekuje za zainteresowanie sie tematem oraz za liczne odpowiedzi :) Pomogl program XPADDER. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie deadzone na 0 mógł być problemem. Bez xpaddera spróbuj pyknąć, ale ustaw deadzone na 5 lub 10.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...