Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

ArturNOW

Call Of Duty 2 (2005) PC - temat główny

Rekomendowane odpowiedzi

:hmm: Może zainstaluj najnowsze stery do twojej karty, może masz śmietnik w systemie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo mi sie wydaje albo 61.77 sa troche nieauktualne O_o

Moze to jest slynna stopklatka :P Na to nie ma leku :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A nie prościej kupić nową grafikę :P

Bede sprzedawał GF 2 :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A nie prościej kupić nową grafikę

A twoim zdaniem Geforce 6800 GT jest już za słaby

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie grasz pod dx9 :/

Zmień to w ustawieniach i powyłaczaj antyaliasing i filtorwanie anisotropowe (jeśli masz właczone) :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zmieniłem stery na 81.98 i wszystko jest ok

LUDZIE! PROBLEM ROZWIĄZANY. CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM NIE BOLI!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zmniejsz detale :lol2:

i po co +1 ??

LUDZIE! PROBLEM ROZWIĄZANY. CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM NIE BOLI!

LOL :E caps lock.....

to Napewno za stare stery

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra Call of Duty2 nie działa u mnie chociaż na innych komputerach (nawet słabszych) z tej samej płyty działa?! Gdy włączam grę wyskakuje standardowy błąd Windows gdy zajżę dalej mam taki komunikat:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-16"?>

<DATABASE>

<EXE NAME="CoD2MP_s.exe" FILTER="GRABMI_FILTER_PRIVACY">

<MATCHING_FILE NAME="COD2SP_s.exe" SIZE="3139067" CHECKSUM="0xE761F90E" MODULE_TYPE="WIN32" PE_CHECKSUM="0x0" LINKER_VERSION="0x0" LINK_DATE="10/07/2005 02:16:33" UPTO_LINK_DATE="10/07/2005 02:16:33" />

<MATCHING_FILE NAME="CoD2MP_s.exe" SIZE="1703936" CHECKSUM="0x2A82B9DE" MODULE_TYPE="WIN32" PE_CHECKSUM="0x0" LINKER_VERSION="0x0" LINK_DATE="10/07/2005 02:19:36" UPTO_LINK_DATE="10/07/2005 02:19:36" />

<MATCHING_FILE NAME="gfx_d3d_mp_x86_s.dll" SIZE="1851392" CHECKSUM="0xF336EF44" MODULE_TYPE="WIN32" PE_CHECKSUM="0x0" LINKER_VERSION="0x0" LINK_DATE="10/07/2005 02:18:01" UPTO_LINK_DATE="10/07/2005 02:18:01" />

<MATCHING_FILE NAME="gfx_d3d_x86_s.dll" SIZE="1847296" CHECKSUM="0x9FE083D6" MODULE_TYPE="WIN32" PE_CHECKSUM="0x0" LINKER_VERSION="0x0" LINK_DATE="10/07/2005 02:20:56" UPTO_LINK_DATE="10/07/2005 02:20:56" />

<MATCHING_FILE NAME="mss32.dll" SIZE="370688" CHECKSUM="0x64BB8310" BIN_FILE_VERSION="3.0.0.0" BIN_PRODUCT_VERSION="3.0.0.0" PRODUCT_VERSION="6.5e" FILE_DESCRIPTION="Miles Sound System" COMPANY_NAME="RAD Game Tools, Inc." PRODUCT_NAME="Miles Sound System" FILE_VERSION="6.5e" LEGAL_COPYRIGHT="Copyright © 1991-2003, RAD Game Tools, Inc." VERFILEDATEHI="0x0" VERFILEDATELO="0x0" VERFILEOS="0x0" VERFILETYPE="0x1" MODULE_TYPE="WIN32" PE_CHECKSUM="0x0" LINKER_VERSION="0x0" UPTO_BIN_FILE_VERSION="3.0.0.0" UPTO_BIN_PRODUCT_VERSION="3.0.0.0" LINK_DATE="03/18/2003 01:15:28" UPTO_LINK_DATE="03/18/2003 01:15:28" />

</EXE>

<EXE NAME="kernel32.dll" FILTER="GRABMI_FILTER_THISFILEONLY">

<MATCHING_FILE NAME="kernel32.dll" SIZE="958976" CHECKSUM="0x82B45E9B" BIN_FILE_VERSION="5.1.2600.1106" BIN_PRODUCT_VERSION="5.1.2600.1106" PRODUCT_VERSION="5.1.2600.1106" FILE_DESCRIPTION="Biblioteka DLL klienta Windows NT BASE API" COMPANY_NAME="Microsoft Corporation" PRODUCT_NAME="System operacyjny Microsoft® Windows®" FILE_VERSION="5.1.2600.1106 (xpsp1.020828-1920)" ORIGINAL_FILENAME="kernel32" INTERNAL_NAME="kernel32" LEGAL_COPYRIGHT="© Microsoft Corporation. Wszelkie prawa zastrzeżone." VERFILEDATEHI="0x0" VERFILEDATELO="0x0" VERFILEOS="0x40004" VERFILETYPE="0x2" MODULE_TYPE="WIN32" PE_CHECKSUM="0xEAE28" LINKER_VERSION="0x50001" UPTO_BIN_FILE_VERSION="5.1.2600.1106" UPTO_BIN_PRODUCT_VERSION="5.1.2600.1106" LINK_DATE="09/21/2002 01:03:18" UPTO_LINK_DATE="09/21/2002 01:03:18" VER_LANGUAGE="Polski [0x415]" />

</EXE>

</DATABASE>

Jeśli to istotne podaje parametry mojego komputera:

Procesor AMD Sempron 3000+ 1,8Ghz

Karta graficzna Geforce 6100

Ram 256 kingstona

Proszę o POMOC!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze czas kupic oryginal? i troche ramu? no i zmienic grafike...

pamietaj cod2 nawet z tej samej plyty nie ruszy na 486...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W folderze tam gdzie masz zainst. COD2 jest tam chyba gdzies folder Main (c:\gry\COD3\Main) jest tam kilka plików pak czy tam pk3, znajdz plik config.cfg lub player.cfg otworz go w Wordpadzie i dopisz na poczatku linijke:

exec default zapisz, zamnknij i uruchom giere, jak nie pomoze to ja juz nie wiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

256 ram.... ty tego kompa zabijesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
256 ram.... ty tego kompa zabijesz

czlowieku wieesz co mowisz ja mam 256 ram i gram na fulla tylko ze na technologi directx 7 i gra chodzi plynnie (45-60fps)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
czlowieku wieesz co mowisz ja mam 256 ram i gram na fulla tylko ze na technologi directx 7 i gra chodzi plynnie (45-60fps)

ta.... i poźniej formacik..... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ta.... i poźniej formacik..... :P

dlaczego nie chcesz mi uwierzyc muj konfig to 2.6 semp gfx GF6600 i te nieszczesne 256 ram i naprawde gra chodzi pieknie az milo popatrzec ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

umnie gra 1024/768 AAx4,potrójne buforowanie detale max ,srednie oczywisćie DX9 gierka jest super płynna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MikeL

A wiecie o tym, że powstaną dwie nowe odsłony Call of Duty, nie?

Pierwsza, zatytuowana Call of Duty: Modern Warfare przeniesie nas w realia... teraźniejszych walk z terrorystami! No, może być ciekawie, przekonamy się za jakiś czas. Za grę odpowiada dotychczasowy developer serii, czyli Infinity Ward.

Dla miłośników II WŚ Infinity Ward zleciło stworzenie trzeciej części Call of Duty, w całości rozgrywanej podobno na terenie Normandii. Szkoda, że grę stworzy inny zespół ludzi, bo takie akcje rzadko wychodzą grze na dobre. Że wspomnę chociaż niefortunny dodatek do Medal of Honor: Allied Assault - Breakthrough. No, ale może nie ma co zapeszać.

Jakie jest wasze zdanie o przyszłości serii?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nareszcie jakis fpp w terazniejszym swiecie i dowzorowujacy choc troche jego realia... osobiscie mam juz dosyc 2 wojny swiatowej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

A jak dla mnie temat II WŚ to temat, na podstawie którego możnaby zrobić bardzo wiele w grach - jednak twórcom albo się nie chce albo nie znają historii albo i szkoda kasy (pewnie wszystkie trzy możliwości).

Dla miłośników II WŚ Infinity Ward zleciło stworzenie trzeciej części Call of Duty, w całości rozgrywanej podobno na terenie Normandii. Szkoda, że grę stworzy inny zespół ludzi, bo takie akcje rzadko wychodzą grze na dobre.

Czyli już mi się zaczyna nie podobać - po raz setny Normandia ... jakby się wojna tylko tam toczyła :hmm: ??

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam

A jak dla mnie temat II WŚ to temat, na podstawie którego możnaby zrobić bardzo wiele w grach - jednak twórcom albo się nie chce albo nie znają historii albo i szkoda kasy (pewnie wszystkie trzy możliwości).

Czyli już mi się zaczyna nie podobać - po raz setny Normandia ... jakby się wojna tylko tam toczyła :hmm: ??

Pozdrawiam

Nie ale tam były jedne z najważniejszych i najbardziej spektakularnych walk.. Wiele znaczyło od wygrania tej operacji. Zresztą według mnie lepiej się gra na leśnych mapach w małych miasteczkach i na łąkach :E Francja jest boska :Up_to_s:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Zresztą według mnie lepiej się gra na leśnych mapach w małych miasteczkach i na łąkach Francja jest boska

W sumie sceneria w Brothers in Arms też mi sie bardzo podobała, ale w takim razie nie zobaczymy Rosjan w grze .... . Nie wiem, producenci ciagle zapominają o froncie wschodnim ... (widać Szeregowiec Rayn zrobił swoje).

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z frontem wschodnim nie jest tak źle, przede wszystkim zapominają o walkach na pacyfiku, kampania amerykańska przeciw Japonii, krwawe bitwy na wyspach i te sprawy. Tego mi brakuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej jak by zrobili te wszystkie możliwości w jednej grze czyli walka na pacyfiku,rosjanie w stalingradzie :P,pola jak w BiA i to co już było czyli Carentan itp . :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...