Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

ArturNOW

Call Of Duty 2 (2005) PC - temat główny

Rekomendowane odpowiedzi

Zainstaluj Macromedia Flash 8.0, to powinno umożliwić uruchomienie instalatora z płyty.

Postaraj się też wgrać najnowszy patch do gry przed uruchomieniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za odpowiedzi. Skontaktuję się ze sprzedawcą i poproszę o wymianę nośnika. Myślałem, że to kwestia systemu operacyjnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udało mi się zainstalować grę. Skopiowałem całą zawartość płyty na dysk i stamtąd zainstalowałem przez uprawnienia administratora. Mieliście rację, nośnik jest uszkodzony. Jeżeli ktoś spotka się z podobnym problemem to niech wykona to co powiedziałem, powinno się udać.

Tryb jednoosobowy nie działa - nie uruchamia się.

Tryb wieloosobowy działa po uruchomieniu w trybie zgodności z Windows XP SP3 i uruchomieniu jako administrator. Po wejściu do menu nie można kontrolować kursora. Rozwiązanie: Klikamy Alt + Tab (wyrzuca nas do ekranu) i ponownie Alt + Tab - wracamy z powrotem do menu, ale tym razem kursor już działa.

Żeby grać z innymi graczami przez sieć trzeba ściągnąć najnowszy patch do gry patch 1.3 (np. ze strony: http://www.gry-online.pl/S030.asp?ID=12054) i go zainstalować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka.

W grze Call Of Duty 2 nie mogę wpić na żaden serwer.

Grę mam pobraną a klucz mam orginalny (płyte zgubiłem :( )

Gdy wbije na jaki kol wiek serwer to pisze:

KEY_IS_GOOD

albo

Wykryto nieczystego klienta. Odnośnie do złych plików iwd

C:ProgramFiles(x86)/Activision/CallOfDuty2/main/cracked.free.iwd

Da rade jakoś to naprawić?

Witam

Jeśli nadal masz ten problem lub ktoś inny podobny to już wyjaśniam

Przedewszystkim to nie wprowadzajcie w blad,jesli nie wiecie to lepiej nic nie pisać ;]

Wykryto nieczystego klienta. Odnośnie do złych plików iwd

gra podaje lokalizacje gdzie znajduje się ten plik

jednak gra podaje domyslna sciezke a jak widziałem na screenie ty używasz windows 7 lub 8

w takim wypadku wszystkie modyfikacje i mapy pobrane z innych serwerow

zapisują się w innej lokalizacji

przedewszyskim musisz wlaczyc ukryte foldery w panelu sterowania na kompie

następnie szukasz w tej lokalizacji;

C:\Uzytkownicy\Imie\AppData\Local\VirtualStore\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 2\main

Tam znajdziesz ten plik cracked free w "main" usun go

i daje gwarancje ze cod będzie dzialal na 100%

tu znajdziesz dalsze info o cod2 na mojej stronie

cracked free serwer

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka

W grze call of duty 2 podczas uruchomienia wyskakuje błąd "Program C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\miles\mssa3d.m3d nie jest przeznaczony do uruchamiania w systemie windows albo zawiera błąd"

Po czym gra normalnie sie odpala ale mam zamazane wszystkie napisy, tego błędu pozbyłem sie zmieniając wersje programem

Lecz teraz po wbiciu na serwer mam zbugowaną grafikę, tzn. nie widze różnych tekstur (typu samochód, czołg) i reszta grafiki również jest inna, jakby piksele sie gryzły i mam wszystko w kolorze czarno zielonym

Czasami mam też sytuacje że nie moge wbić na serwer bo pisze że nie mam takiej mapy (mapy typu toujane, caen itp)

Takie coś mam tylko i wyłącznie w tej grze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płyta główna: MSI B75MA P45

Procesor: I3-2100 3.10GHz

Karta Graficzna: ATI Radeon HD 4800

Zasilacz: Corsair VS 450W

4GB Ram DDR3

System operacyjny: Windows 7 home premium 32bit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczor.

Przychodze tutaj z problemem nieodpalanie sie starszcyh codow na singleplayer, multi normalnie sie odpala.

Probojac wlaczyc singla jedynie kreci sie koleczko obok kursora. Problem dotyczy tylko Singleplayera.

Instalowalem ze zgodnoscia XP, mam Windowsa 7, gry sa orginalne w wersji pudelkowej.

Licze na pomoc ;v

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udało mi się zainstalować grę. Skopiowałem całą zawartość płyty na dysk i stamtąd zainstalowałem przez uprawnienia administratora. Mieliście rację, nośnik jest uszkodzony. Jeżeli ktoś spotka się z podobnym problemem to niech wykona to co powiedziałem, powinno się udać.

Tryb jednoosobowy nie działa - nie uruchamia się.

Tryb wieloosobowy działa po uruchomieniu w trybie zgodności z Windows XP SP3 i uruchomieniu jako administrator. Po wejściu do menu nie można kontrolować kursora. Rozwiązanie: Klikamy Alt + Tab (wyrzuca nas do ekranu) i ponownie Alt + Tab - wracamy z powrotem do menu, ale tym razem kursor już działa.

Żeby grać z innymi graczami przez sieć trzeba ściągnąć najnowszy patch do gry patch 1.3 (np. ze strony: http://www.gry-online.pl/S030.asp?ID=12054) i go zainstalować.

witam miałem te same problemy co ty i też zrobiłem kopie na twardym i instalacja udała się ale tak jak ty nie mogę grać jako jeden gracz czy udało ci się rozwiązać ten problem a jeśli tak to napisz jak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Tematy

• Odpowiedzi

• Ale wiesz, że Covid był najbardziej śmiertelną pandemią od czasów grypy hiszpanki i piątą w historii (wliczając HIV)?
    • zostało mi jakieś 700-800 zł z budżetu na kartę graficzną, brać tą czy np 5700XT ?
    • Mam tą samą kartę, jeżeli to 2500-2600 jest stabilne przy 1110mv to szacun, mi minimalnie udało się zejść tylko do 1155v poniżej tego to nawet 2000mhz w timespy wywala resztę poboru tnę zegarem (każde 100mhz mnie to -25W z tego co zaobserwowałem)  3dmarka zaliczasz? (timespy) na tych ustawieniach? bo mi różne benchmarki chodziły nawet na 1080mv przy 2500mhz a timespy w sekundę to zweryfikował  Podciągnąłem vram do równych 2300mhz z fast timings, na 2320 już mnie losowo raz na dobę z gry wywala a przy 2350 robi się restart pc  (tutaj też nowość co do przekręcenia memek) próbowałeś wyłączyć szybkie uruchamianie w dodatkowych opcjach zasilania windowsa? na te restarty ustawień? ja mam tak zrobione i wszystko jest ok. Na pewno schodząc -100mhz nie stracisz 10% bo już to przerabiałem może wynik w benchmarkach będzie mniejszy ale w grach tego nie odczujesz, zrób z zegarem tak jak krisol sugerował to zobaczysz jak fajnie zacznie spadać pobór. Warto wiedzieć że na tych kartach masz pokazany programowo pobór samego gpu a nie całej karty, realnie to masz przy tych "289 W" jakieś 320.
    • Ten tryb rekonstrukcji na szczęście nie działa negatywnie na każdą twarz, bo to byłby już dramat, widząc twarz, która wygląda jak namalowana pastelami. Jeżeli chodzi o otoczenie, to wygląda to lepiej. OFF ON   W grze otoczenie wygląda normalnie i nie jest tak wyostrzone jak na screenie. Zapomniałem wspomnieć, że włączony ten tryb dodaje mi kilka fps w 4K.   Mam już kilkanaście godzin gry  za sobą i bawię się świetnie, gra wygląda naprawdę bardzo fajnie na Oled z RT PT i HDR, a co najważniejsze gra działa płynnie w 4K.
    • Czekam na recenzję czy warto wydać 100 zł x)
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...