Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

pcstore

[Zamknięty]kosz

Rekomendowane odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Tematy

• Odpowiedzi

• Zależy jaki model bo np rtx 2060 są normalnie z nówek.
    • Kupiłem ten kontrole RDP-F10 PWM-HUB i aktualnie testowałem takie ustawienia wentylatorów, że zostawiłem ten jeden z tych, co był oryginalnie obudowie, czyli Case Fan 120 dałem na tył i podłączyłem go do sterowania obrotami w obudowie jest ustawiony na max, a te wentylatory 4 pin Silentium pc Zephyr 120 PWM 120mm (dwa dół przód i jeden góra tył) podłączyłem do tego kontrolera i kabel od obrotów do płyty głównej wejście fan sys 2 i ustawiłem krzywą w bios, że przy 55c temp CPU ma być na 70% na każdym, ale chyba coś nie działa, bo obroty z tego, co słyszę nie rosną, bo temp karty wzrosła mam nawet 81c-83c, czego nie miałem wcześniej, jak miałem podłączone te Case Fan 120 do kontrolera, a zostało wyjaśnione przez ciebie, że nie mają PWM i one były też na przodzie od dołu może całkiem kupić inne wentylatory, bo nie wiem.
    • Nie ma takiej opcji. Putin nie zaatakował nas, kiedy mieliśmy armię kompletnie rozbitą i w fazie przemian... a co dopiero teraz, kiedy na naszym terenie jest kilkanaście tysięcy żołnierzy NATO, sami mamy sporą armię i kiedy gotowych do akcji jest kolejnych 20 tysięcy żołnierzy NATO. To są jakieś bajki dla dzieci i żerowanie na strachu naiwnych/głupich/nieświadomych sytuacji międzynarodowej. Nigdy żaden atak na państwo NATO nie nastąpi, bo to by oznaczało szybką porażkę Rosji(nikt nie jest tam samobójcą) i zaoranie ekonomiczne tego kraju(w konsekwencji rozpad Rosji). Będzie umieszczanie agentury(Węgry i USA doskonałymi przykładami) i wykorzystywanie innych narzędzi(np. sabotaże, rosyjskiej bizne$y, itd.) do wpływania na członków sojuszu oraz rozszerzanie swoich wpływów poprzez atakowanie państw, które nie należą do NATO(Gruzja, Mołdawia, byłe republiki Związku Radzieckiego). No i oczywiście reżimy, które prowadzą ze sobą interesy i grę przeciwko zachodowi. Polska  atak Rosji . Ciekawe co w w takim razie ma powiedzieć obywatel Estonii i Łotwy, bo tam powinni żyć w ciągłym strachu z taką logiką.
    • Dziękuje wszystkim jeszcze raz za tak szybki odzew i pomoc. Pobawiłem się UV trochę, ustawiłem mniejsze napięcie (przy krzywej w MSI Afterburner), przy tym podbiłem trochę zegary i teraz mam temperatury na poziomie 60-61 w grach, maks. kiedy mam cieplutko w pokoju, to dochodzi do 64-65 stopni. Hotspot, to średnio 67 stopni. Obciążałem GPU Furmarkiem kilkakrotnie i różnymi grami i na razie chodzi stabilnie. Procka też dałem niższe stałe napięcie i zegary 4400mhz. Temperatura procesora, to w spoczynku około 36-38 stopni, a w grze 49-51 stopni. Chłodzenie to AIO Endorfy Navis 240mm. Procka też dałem pod obciążenie programem i po kilkudziesięciu minutach było wszystko git i dawał radę
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...