witam szukam taniego tableta do przegladania netu i ogladania filmow..przeczytalem kilka recenzji i do 1500zl znalazlem redmi pad pro i xiaomi pad 6...generalnie zalezy mi na dobrym wyswietlaczu i zastanawiam sie czy jeden z tych dwoch modeli spelni moje oczekiwania...moze ktos doradzic?jesli jest jakis model lepszy od tych dwoch do 1500zl to bardzo prosze o podanie nazwy...
a moze dolozyc (tylko szkoda mi kasy) i kupic jakis amoled?zastanawiam sie jeszcze nad APPLE iPad 10.9" 10 gen ktory ma ekran retina
czy roznica miedzy tymi tabletami na ips a amoledem bedzie jakas kosmiczna?a jak wyglada sytuacja miedzy ips a retina?
i ktory rodzaj wyswietlacza najmniej obciaza oczy?
z gory dziekuje za pomoc
Z całym szacunkiem, ale róznego typu przystawki, podstawki, stojaki, ładowarki... dla mnie to też nigdy nie była wartość dodatnia gdy oglądałem oferty z tyloma "zapychaczami".
A jak coś chcę sprzedać, to jak wyżej - zjechać parę groszy i się pozbywasz. Ostatnio mnie podkusiło przeglądanie olx... Tragedia co i jakie wyceny.
Chyba że nie chcesz za wszelką cenę, to ok, może wisieć, nie pali się.
https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/monitory-led/monitor-arzopa-z1fc-16-1-1920x1080px-ips-144hz?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwgrO4BhC2ARIsAKQ7zUl6Dmv8kLOcHQAbPqDArzHY0IjmzmAQG8MpwJSMVva8a0vHlbpoAZIaAgB-EALw_wcB
To ten?