Jak % oceniacie szanse że na tej płycie (Gigabyte x870E Aorus Elite Wifi7) zadziałają 4 dyski M2????? Konkretnie mam 2xSamsung 990 Pro, 1xSamsung 980 Pro, 1xSamsung PM981A. Tak pytam bo wyczytałem komentarze że "Gigabyte X670E Aorus Master" robiła duże fochy przy podłączeniu większej liczby ssd/m2. Ale od czasów Athlon 64 nie miałem AMD to nie wiem. Nie chcę się jednak przesiadać z Intel z790 (i9 14900K) na Amd x870E żeby znowu mieć degradacje lub niestabilności.
Inno ma taką plombę że prawdopodobnie nie dostaniesz takiej aby nakleić podróbkę w dodatku tej oryginalnej nie ściągniesz tak samo jak takiej ze śrubki bo na 99% ją rozwalisz no i jest problem....
Czyli widzę że to samo co na rdna2 zabawa z napięciem daje marne rezultaty ty urwałeś te 20w bo widać masz dobrą sztukę mogłeś zjechać aż o 100mv czyli by się zgadzało u mnie max co mogę zrobić to 1155mv z fabrycznych 1200 i samo zejście na taką wartość zmniejsza pobór o jakieś 8w w większości przypadków nie da się zejść tyle co ty aby samym napięciem zbić tyle aby to zauważyć tak jak np Andrzej wspomniał u niego nawet -30 = crash.