Można poznać, które komentarze pisane są na zamówienie. Wiele z nich jest nie na temat, na przykład pod tematem o wiośnie będzie wypowiedź o jakimś polityku, jeszcze opłacona, by wisiała na górze. I zawsze są to negatywne wypowiedzi, pisane wg schematów.
Ogólnie 99% komentarzy na portalach to jęki i mowa nienawiści. Polacy są smutnym narodem
msi 2070 gaming x/z i zwykle
9 sztuk
najslabsza leci 1600 ale reszta 1900-2100-2300
a wlasnie trafila mi sie sztuka ktora dopiero na 900 mem jest stabilna - WTF
40,7mhash - nic sie nie da zrobic, testowalem w roznych plytach - mem 1000 powoduje restrarty minera i poszarpany wykres dopiero ustawienie 900 dało prostą linie
No niestety, ja w ciągu dnia gram na bezprzewodowych głośnikach, kupiłem odbiornik bluetooth do PS5 i wszystko śmiga. Wieczorem gram na przewodowych słuchawkach podłączonych do pada niestety Ale co raz bardziej skłaniam się do kupienia bezprzewodowych słuchawek, ale zastanawiam się jakie, myślałem o SteelSeries Arctis 7P+. Do PC używam przewodowych BEYERDYNAMIC DT990 Edition 32 Ohm i jestem z nich bardzo zadowolony, ale podłączając je do bezprzewodowego pada do PS5, różnica w jakości dźwięku jest bardzo duża, niestety na niekorzyść takiego rozwiązania