Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ig0r

Zestaw białych kabli zasilających

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuję takiej kombinacji koloru białego wraz z grzebieniami. Gdzie mogę dostać w Polsce?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie wiem co by było lepsze. Ale z tego co widzę na filmikach to chyba oddzielny setki, ale 400 zł za to płacić nie mam zamiaru. Wolę już chyba przedłużki. A ten sklep co podałeś nie ma całego setu, ale bez przesady 30 zł za przedłużkę to dużo. Oplatać nie umiem.

A chrzanić to, kupię oddzielnie i zapłacę.

Mam pytanie, jak wziąć wybrany kolor, gdyż nie mogę wybrać koloru. Oczywiście biorę Deluxe.

Klamra do kabli typu grzebień ma średnicę na otwór 3,5mm, a kable mają po 4mm, np. 24pin deluxe. Wejdzie, czy nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A chrzanić to, kupię oddzielnie i zapłacę.

Mam pytanie, jak wziąć wybrany kolor, gdyż nie mogę wybrać koloru. Oczywiście biorę Deluxe.

Klamra do kabli typu grzebień ma średnicę na otwór 3,5mm, a kable mają po 4mm, np. 24pin deluxe. Wejdzie, czy nie?

Warto brać nowe kable lub przedłużki - wtedy masz jak coś pełny set kabli od producenta.

Jesli chcesz kable na wymiar od bit-tech, to pisz do użytkownika iksmodiw - nie wiem jak teraz u niego z czasem, ale w zeszłym roku zamawiałem u niego kable w oplocie na wymiar. Oczywiście, jest to droga zabawa, wychodzi nawet powyżej 100 zł za kabel 24 pin, ale naprawdę warto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...