Szczerze to wolałem gry od Housemarque jak robili małe gry po naście Euro
Super Stardust HD zjadł kilkadziesiąt godzin mojego życia
A jak ktoś się zastanawia czemu Sony robi tyle remasterów
https://x.com/Chris_Dring/status/1837059344308871651
zobaczcie co jest na 3 miejscu sprzedaży w Europie
Oj weź chłopie wyciągnij kija z tyłka 🤣Dostaną 3mld ? Dostaną Jest to w linkach zacytowanych przeze mnie i kolegę ? Jest Ja wiem że cię dupa piecze za każdym razem kiedy coś piszesz ale musisz z tym żyć.
Nic tak nie cieszy jak twój ból dupy kiedy widać widać twoją frustrację 😆
AMD narzuca jakiś chory podatek od nowości na te procesory.
Przy okazji sprawdziłem jak się ma cena Ryzena 7 8700G. Siedem miesięcy od premiery i cena spadła z premierowych 1600 do 1075 złotych.
Choć z drugiej strony 12CU w 2024 roku można traktować co najwyżej jako dodatek do procesora.
Każda część coś w sobie miała. Ludzie np. plują na Homecoming a moim zdaniem jest tam gruby plottwist i klimatyczne zakończenie. Tak samo podobał mi się Origins z kierowcą ciężarówki Travisem w roli głównej - tak, to ten sam, który podwozi głównego bohatera Homecoming - Alexa do miejscowości Shepherd's Glen.
The Room też miał fajną opowieść skupiającą się na historii Waltera Sullivana, którego wątek można było szczątkowo poznać już w drugiej części gry.
Zależy kto czego szuka i na co zwraca uwagę. Oba filmy też mi się podobały ze względu na różne smaczki dotyczące gier.