Buforuje.
W końcu udało mi się podejrzeć jak u mnie FF nabija zapisy.
Kilka godzin przeglądania sieci, oglądania YT i mam 18GB zapisu oraz 22,5GB odczytu. Co ciekawe licznik danych na routerze pokazuje około 6GB w ciągu ostatniej doby (nie wszystko poszło do FF). Także te 26GB w ciągu kilku dni jest jak najbardziej realne.
Starship SN10 wylądował - tym razem im się udało :)
Nie jest idealnie, bo stoi w lekkim przechyle, zrobił się mały pożar ale stoi.
Manewr nie był tak imponujący jak SN8 ale dużo ognia, kurzu i nagle stoi. Super!
.....
Jak to pisałem, właśnie eksplodował :(
Buuum, podniosło go nieźle w górę i tradycyjnie wylądował na boku.
Teraz wygląda jak rozjechany walcem :(
Komentatorzy na kanale NASASpaceflight śmieszkują, że wylądował dwukrotnie ;)
Forum znowu strajkuje, więc nie wiem czy cytat poprawnie wejdzie.
No i super czytać o takim doświadczeniu. Tylko to są twoje doświadczenia i tych kilkunastu/dziesiąt osób, które były w tym samym czasie.
Pytanie czy takie tematy są poruszane na szkoleniach nadal aktualne.
Odnośnie komórek, to owszem bezpodstawnie. Teoretycznie możliwe, w praktyce niespotykane. Nikt w obecnych czasach nie bawi się w wyłączanie telefonów przy tankowaniu, a jest kompletna cisza o takich wypadkach.
Przypuszczam, że mit powstał z teoretycznych rozważań, ewentualnie podpartych wyładowaniami elektrostatycznymi jak ktoś wyciągał telefon z kieszeni, stojąc tuż przy wlewie podczas tankowania.
Zresztą, czy ktoś by ryzykował wypadkami na własnych stacjach?
https://www.orlen.pl/PL/BiuroPrasowe/Strony/PKN-ORLEN-przyspiesza-obs%C5%82ug%C4%99-klient%C3%B3w-na-stacjach-paliw-w-ca%C5%82ej-Polsce.aspx