Ale dyskusja dotyczyła samego monitora/tv. To jest marginalna różnica. Pomiędzy - 30Hz bez HDR - 110W a -120Hz z HDR - 160W w skali roku codziennego 10 godzinnego grania wyniesie niecałe 200 zł. Ale nikt nie gra w 30 Hz i nie po 10 godzin dziennie. Realnie ta różnica będzie jeszcze mniejsza.
Nie, koleś ogląda te same babki co jak miał 18-20 lat, te same filmy czy tam zdjęcia 😆
Pozatym MILF to zazwyczaj właśnie babeczki w wieku 30-40 lat
🤣 Jaka rozkmina MILF'a
okazało się, że obudowa jest tak spasowana, że nie było widać tej szczeliny i trzeba było troszeczkę nagiąć kawałek blachy z obudowy. Dzięki wielkie za podpowiedź, bo bez niej do teraz pewnie bym się zastanawiał co trzeba zrobić 😅
Dziękuję też każdemu, kto udzielił się w tym temacie (@Dirian, @Caps, @kalderon), za pomoc w wyborze komponentów. Jestem cały czas na etapie sprawdzania/testowania wszystkiego, ale zapowiada się bardzo dobrze :)
PS przy okazji zapytam jeszcze o kwestię chłodzenia: W przyszłym tygodniu mam dopiero mieć 2 komplety dodatkowy wentylatorów do zamontowania. Na razie zainstalowałem AIO na górze obudowy i zastanawiam się czy jest to dobre miejsce? Jest tam dosyć ciasno. Czy warto przełożyć je np. na bok i wtedy dać na górę i na dół wentylatory?
To użyj moda na ułatwienie walki, jeśli chcesz tylko poznać fabułę i zadania z DLC przed premierą dwójki. Ja tak zrobiłem, a walki wcale tak łatwe nie były. Byłem gdzieś w połowie fabuły gdy do niej wróciłem. Porobiłem wszystkie DLC i zadania poboczne, jakie udało mi się znaleźć, co i tak zajęło dodatkowe 120h, nie zdobywając wielu osiągnięć i kończąc grę z licznikiem 222,2h. Gra jest olbrzymia wraz z DLC i nie chciało mi się już z nią męczyć, gdy za chwilę będzie dwójka