No i Tu się myslisz, questy które wykonałeś w ścieżce A nie powtarzały się już w ścieżce B. Za to jak pominąłeś przez przypadek jakieś w ścieżce A, miałeś możliwość część z nich nadal ukończyć w ścieżce B. Do tego zarówno 2B jak i 9S mieli swoje ekskluzywne questy, które mogli wykonać tylko w swoich ścieżkach.
Dlatego właśnie nie rozumiem tego srania na backtracking - to nie jest 2x razy to samo, nigdy nie było i raczej nigdy nie będzie, ale to też pokazuje jak bardzo ludzie zwracali uwagę na to co w ogóle w tej grze robili biorąc pod uwagę że uważają "że to już było".
Między majem, a wrześniem w Polsce nie było spadku zakażeń. Premier kłamał. Jedynie przyrost zakażeń był wolniejszy.
A we wrześniu przyspieszyło, bo ludzie wrócili do pracy z urlopów na powietrzu, dzieci wróciły do szkół. To nie o pogodę chodzi, a o to, że we wrześniu ludzie wrócili do pracy i szkół.
W zeszłym roku wczesną wiosną był duży przyrost zakażeń. Wprowadzono silne restrykcje i przyrost tak zwolnił, że premier ogłosił koniec pandemii. Potem ludzie wyjeżdżali na wczasy, wakacje były, dzieci nie chodziły do szkoły, ludzie przebywali na powietrzu to nie było jak się zarażać.
Piszesz do mnie tak, jakbyś nie wiedział o co chodzi. Gdzie masz RT, a w czego skład wchodzą Ray Accelerators? Jedno jest wydzielone, drugie nie. Tego co liczą i że oba dają przyspieszenie w obliczeniach nie poruszam. Poruszam kwestię tego, co daje większe, a na Radeonach i konsolkach przecież jest pod tym względem padaka.
@azgan
A to nie Ty snujesz tutaj swoje teorie odnośnie DirectML, wrzucają jakieś info o testach, o których nie miałeś zielonego pojęcia? Spokojnie, coś pokażą, to będziesz wiedział. Na razie oceniałeś głównie to, co zrobiła Nvidia, myśląc że oceniasz to, co zrobił Microsoft, co w sumie wiele świadczy o znajomości tematu.
Jak szukasz blekotu to idz pod budke z piwem do swoich kolegow, tam takowy znajdziesz.
Rzeczowo odpisalem na konkretne pytanie.
Nie mam nastroju na 'chumorki' w tym momencie
@Timi5
Jak wiesz, to po co pytasz?
Moze ktos tu ma szklana kule i Cie oswieci...
Przepraszam mój błąd wziąłem cie za człowieka rozumnego , i logicznie myślącego , w zwiazku z tym iż jesteś barbarzyńca i wtórnym analfabeta nie cytuj moich postów i nie komentuj moich postów , ja zrobie to samo w twoją strone , nie jestesmy wstanie się porozumieć