Dzień dobry. Posiadam telefon realmie gt master edition. Problem jest taki. Pamięć w telefonie wynosi 128 i wszystko jest zapchane. 102 GB jest w pobranych. Ale aplikacji pobranych i systemowych jest nie więcej jak 15GB. Co zrobić?
https://www.morele.net/pamiec-do-laptopa-pny-performance-sodimm-ddr4-16-gb-3200-mhz-cl22-mn16gsd43200-tb-9948360/?gclid=CjwKCAjw0dKXBhBPEiwA2bmObatKAyWbuRLiHDeKBUZDak_sdhnMbU2MRw6yEPyHK2dAbugnswH4OBoCfB0QAvD_BwE
a te są DR?
Kiedy byłem w związku nie miałem z tym akurat żadnego problemu. Dla mojej byłej pieniądze nie grały specjalnej roli i nawet mi kupiła raz monitor... Myślę , że wiele zależy po prostu od człowieka. Nie można generalizować. Ale ja mając żonę i tym bardziej dzieci na pewno nie pozwalałbym sobie na takie pochopne decyzje finansowe jak kupno 3060Ti żeby po 2 miesiącach wymienić na 3080Ti za 6k 🤣. Sam z siebie miałbym na tyle odpowiedzialności, że wolałbym pewno, jak siebie znam, kupić coś dziecku i jej niż sobie. Nie trzeba by mi było mówić.
Jak są takie historie, że żona "puka" w głowę jak coś się chce kupić to właśnie jeden z bardzo wielu powodów dla jakich nie jestem w związku. Bo to jak już pisałem ciągłe przepychanki o to czy moje jest bardziej mojsze i setki aluzji, uwag, uszczypliwości itd itd . Ale może jest rada na to ? Kupić wszystko co się chce. Zabezpieczyć sobie kompa tak na dwie generacje i szukać sobie dziewczyny... 😂
Zobaczymy czyje przewidywania będą trafniejsze.
To właśnie jak dla mnie przekroczyło granice kabaretu. Powiedzmy, że Janów to można jeszcze było traktować kabaretowo. Ale tutaj to będzie miało poważne i długotrwałe konsekwencje, to nie jest tylko to, że wyzdycha trochę ryb i przez kilka tygodni nie da się łowić. Te zanieczyszczenia pójdą dalej łańcuchem pokarmowym. Do tego było to do takiego stopnia bezsensowne, że ani opozycja, ani nawet prorosyjskie eko-ruchy nie powinny tego odpuścić i naprawdę za to ktoś powinien trafić na dołek.
Aplikacje musisz mieć i aktywować kupon.
Jak te kupony się skończą to wiem jak wyrobić biznestanka z 10 groszowym rabatem.
Ja tankuje na Orlenie też z powodu jakości. Na gazie mam ponad 200 000km. Filtry po 10000 zawsze są jak nowe. A jak zatankuje na bo czy shellu to potem syf jest.