Do założenia tematu zainspirował mnie ten artykuł
Zbyt długo czekamy na gry. Będę stary, gdy zagram w Wiedźmina 4..Ze skrajności w skrajność https://www.eurogamer.pl/zbyt-dlugo-czekamy-na-gry-bede-stary-gdy-zagram-w-wiedzmina-4
oraz Wasze komentarze które są niestety porozrzucane po różnych zakątkach forum więc pomyślał że dobrze byłoby to obgadać i podzielić się opinają w jednym ale za to zbiorczym wątku temu poświęconym.
Co to tym myślicie? Jakie jest wasze zdanie na ten temat?
Zapraszam do dyskusji.
Nie wiem gdzie dodać temat konkretnie także w razie czego sorki. Mam problem z połączeniem internetowym lg. Mam funboxa i tp linka i wifi na moim nowym Lg zbiera tylko 1m a powinno 10. Inne urządzenia działają prawidłowo laptopy i telefonu,bYłem pewny, że coś jest z ustawieniami i dlatego nie zbiera mi smart dobrej prędkości. Dla sprawdzenia podpiąłem kable internetowy, który mam do komputera wpięty i jest sprawny i okazało się ,że jest dokładnie tak samo ku mojemu zdziwieniu. Teraz mam dylemat, czy przyczyną może być coś innego niż uszkodzenie telewizora fabryczne. Może ktoś coś poradzić co jeszcze mogę zrobić. Czy ustawineia na routerze mają wpływ na to jaka prędkość może być na takim sprzęcie, czy tylko wifi a na kablu powinno śmigać bez zarzutu jeśli jest wszytko ok z kablem i z telewizorem??
Nie wiem co robić.