az jestem ciekaw co ta "konstruktywna" opozycja zrobi, bo to że obwinia rząd to nie ulega watpliwości, ale to u nas w Polsce standard, rzadziło PO winne wszystkiemu PO, rzadzi PIS winne PIS, wiec tutaj to akurat norma.
niemiaszki też raczej nie będa przychylne
Może w tym drugim przypadku pomogłaby aktualka biosu (nawet jeśli płyta obsługuje procesor na obecnym). To jedyne co mi przychodzi do głowy.
Dla mnie to wszystko wygląda tak jakby chipy powyżej Z 490, były jakieś takie niedopracowane. Vide: płyty wyginające się w banan, siakies Gear 1,2 obniżające wydajność itp...
Wracając do mojego off topu sprzed kilku dni, że Polacy to śmieciarze. Patrząc co się stało z Odrą mocno nie doszacowałem spier@#€&3nia niektórych mieszkańców tej krainy.
Legalna i nielegalna. Zależy o jakie prawo będziemy się opierać. TSUE wydało decyzję w 2021 roku, że sprzedaż używanych kluczy jest legalna, pod warunkiem że dany klucz nabędzie tylko i wyłącznie jedna osoba.
Nie wierzę w ten wariant. To byłyby praktycznie pierwsze testy polowe nowej rakiety, a tymczasem dokładność ataku ze zdjęć widać, że to raczej poziom dopracowanych konstrukcji zachodnich - wszystko trafiło do kilku metrów od celu, polowa weszła "w oczko".