Jakbyśmy mieli się trzymać tematu, to ten miałby aż jedną stronę
Skoro nie ma żadnych sensownych informacji nt nowych kart to normalne że robi się offtop
Przecież pisze wyraźnie ze wspiera pierwszą i drugą generację więc zapewne wszystko włącznie z serią 3xxx wspiera ratuje ją to że to nówka bo w cenie 180-220 idzie przyzwoitą używkę kupić x370 czy tam b350 a z drugiej strony msi b450 a pro max czy jak jej tam czesto gesto na xkomie outlet w cenie 250pln z gwarką 3 lata
Tak. Ale chyba nawet sam PiS mówił że rurka baltik wypełni akurat w pełni nasze zapotrzebowanie na gazik.
Tylko żeby to zrobić potrzebna jest całkowita jej roczna przepustowość.
Czyli musiałaby już wystartować z pełną mocą tylko dla nas. A właściwie to bardziej gdzieś w marcu-kwietniu tego roku.
No i druga sprawa czy do kieszeni mieliby odkładać ten gazik na zimę czy gdzie XD
Rząd obiecał, że węgiel będzie? Żeby nie panikować i nie kupować tylko się wstrzymać? I jak, sytuacja się poprawiła czy jeszcze czekać?
Witam, pewnego dnia w moim komputerze poszło jakies zwarcie, poszedł dym z slotu na ram.
Komputer juz pozniej sie nie do konca uruchamial, no signal na monitorze jak i nie działaly usb,nie swieciła się myszka klawiatura, reszta komputera dzialała, wentylatory w grafice się świeciły i dyski się uruchamiały.
Zaniosłem go do okolicznego serwisu, dostałem informację,że padła płyta lub procesor, nie miał takich częsci na podmiane wiec nie stwierdzil dokladnie co(ram o dziwo był sprawny z tego co mi powiedział)
Zamowilem nową płyte Glówną i zasilacz caly czas taka sama sytuacja, pózniej zamowiłem procesor i bez żadnego skutku.
Próbowalem resetować bios, składalem go kilka razy myśląc ze robie coś nie tak.
Da się cos jeszcze zrobić czy to faktycznie poszedł ram?.
specyfikacja pc:
-intel i3 10100f
-Plyta asus h410m-r
-grafika xfx rx 6600
-zasilacz nie pamiętam modelu(jakis silentium za 200zl)
-pamięci IRDM X 2666mhz 1 kostka 8gb.
Jeśli napisałem to w złym dziale, to proszę bardzo o przeniesienie, pozdrawiam.