no jaki piękny bezgłośny piekarniczek 100'C z ukrytymi voltami na wykresie , z celowo pominiętymi i utytymi zegarami pamiątek na wykresie , z 1317mhz skręconymi na 1272mhz, , byle się nie ugotowały.
https://www.3dmark.com/3dm/78525824?
tu było 1317mhz na pamiątkach , ale rozumiem wstydzisz się 100'C + /1650rpm, czy może karcioszka się wysypywała ?
1650rpm do snu uśpi i wrzątek na kawkę poranną zapewni
MEEEEGAAA COOOOMBO !!!!! YOU WIN ONE AFRICAN DOLLAR !!!! 🎇
a wracając do tematu , gdzie te pętle w PR z bajki o 250W , 1100rpm , dobrych temperaturach i zero strat FPS ? ach nic z bajki nie zostało , ani 250W , ani 1100rpm , zostało 96'c na pamiątkach zdławionych do 1272@1650rpm i na testach 300W w PR 7% straty FPS, teraz trzeba preparować testy ze skręconymi zegarami , pochowanymi napięciami , byle pamiątki na 100'c nie wchodziły przy bezgłośnych 1650rpm
do Pana również leci nagroda Darwina za samozaoranie 🤜
Forum jest od tego, by dyskutować. Pozwolę zatem sobie samemu zadecydować, o czym napiszę. Tak więc w kwestii komunikacji - Przed pandemią u mnie do roboty większość docierała rowerami, hulajnogami i komunikacją miejską. Często ludzie z zarobkami po kilkanaście k miesięcznie na rękę i w górę, którzy mają dobre samochody, a jednak im korona z głowy nie spadła, gdy korzystali z innych środków transportu. Młodzi nie mogą? Uwierz, że w dojazd do centrum dużego miasta komunikacją miejską to często mniejsze zło. No chyba że ktoś woli godzinkę postać w korku. Ja wolę kwadrans w tramwaju, nawet jeśli będzie mniej komfortowo. Do tego przez ten kwadrans mogę zacząć pracować na telefonie (ogarnięcie, maili, komunikatora, itp), więc w sumie cała godzina do przodu.
Jest mniej wykastrowanym dyskiem, kosztuje mniej bo to jednak ich budżetowa linia oraz zapewne mają niższe marże niż Samsung który lubi się wysoko cenić.