Jednym z tytułów startowych peestrójki był Ridge Racer 7, którego mam i gram. Działa w natywnym 1920x1080 w 60 klatkach/s, a wygląda dobrze jak na takie ustawienia. Filmik z timestampem:
Grać w gry wyścigowe w 2022 poniżej 60 fps to jakaś pomyłka.
Azgan lubi przedluzac e-penisa swoim cudownym wyborem PS5 i na kazdym kroku podkreslac 10x w miesiacu jak to konsolka swietna i jak wspaniale gry sa robione na konsol do ktorej pewnie codziennie sie modli i przeklina PCMR A ja jako posiadacz 2xXSX i 1xPS5 mowie meh No fajnie ,ze wyjdzie czasem jakis ex to to promil gier.
A na PC? Kolejny Battlefield, Call of Duty, FIFA, Far Cry albo inne multi-platformy + worek indyków rozdawanych za darmo na EGS lub innych bundlach za grosze w które nigdy nie zagram ale ważne że nowość. Ewentualnie te same Remastery które przy okazji nowych konsolek trafiają na PC jak np. Mass Effect LE. No i oczywiście wszystkie te "nowości" z konsol to jest dopiero ekscytacja jak po latach można wreszcie odpalić na rydwanie i co tam że 4-7 lat po premierze ale jest . A sorry zapomniałem że jest jeszcze masa RTS'ów no tak tutaj faktycznie jest w co pograć i w czym wybierać (sam lubię popykać) 😊